Зодиите, които обичат да говорят за чувствата си


Зодиите, които обичат да говорят за чувствата си
Снимка: iStock/Guliver

Има няколко зодиакални знака, които са доста интуитивни, когато става въпрос за техните чувства, но не всички от тях знаят как да обяснят това, което чувстват с думи.

Когато става въпрос за зодии, които обичат да говорят за чувствата си във взаимоотношенията, вероятно си мислите, че това са Риби и само Риби. И не сте сгрешили! Те са много чувствителни и искат да изразят това с партньора, но има още няколко зодии, които са доста добри в говоренето за чувства, особено във връзката си. Вижте кои са те:

Близнаци

Те са малко сложни, когато става въпрос за чувствата им. Близнаците могат да изразяват чувствата си и вярват, че имат способността да бъдат напълно спокойни и под контрол. Това всъщност е механизъм за справяне с проблеми и в резултат на това връзките на Близнаците са доста успешни. Те знаят как да говорят с партньора.

Риби

Рибите са интуитивен и емоционален знам. Много Риби са склонни да разкриват душата и сърцето си пред партньора. Така че, ако се срещате с този знак, може да го впечатлите, като говорите за собствените си чувства, без дори да сте били попитани за това.

АМУЛЕТЪТ, КОЙТО ЩЕ ВИ ДОНЕСЕ КЪСМЕТ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Везни

Везните са въздушни знаци, които обичат да говорят. Те са особено известни с тяхната способност и желание (понякога дразнещо) да ви покажат "всички възможни страни" на всяка ситуация. Това означава много анализи и дискусии. Когато Везните искат да говорят за романтичните си чувства и всичко, което ги тревожи във връзката им, най-добре е да си направите пуканки, защото ще говорят дълго време. Всъщност това качество на Везните е много положително, защото те са и добри слушатели.

Козирог

Определено Козирозите обичат да говорят за това, което усещат. Те са склонни да бъдат малко по-крайни в думите си, но е важно да бъдат разбрани. Имат желание да поставят всичко на открито и да се уверят, че са ги разбрали, както трябва. Имат нужда от добър слушател, който спокойно да анализира думите им и да разбира чувствата им.

Ако се срещате с един от тези знаци, имайте предвид, че те са големи медиатори в моменти на неприятности, защото винаги са готови да говорят за нещата и да разберат какъв е проблемът. А в края на деня, отворената и честна комуникация е ключът към всяка здрава връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама