Зодиите, които са сродни души на Стрелец


Зодиите, които са сродни души на Стрелец
Снимка: iStock/Guliver

Стрелецът определено е един от най-интересните зодиакални знаци, а ето и кои са зодиите, които просто му пасват. 

Близнаци

Стрелец и Близнаци са равностойни по отношение на интелекта. Представителите и на двата знака изпитват огромно любопитство, слабост им е изследването на нови територии, споделянето на нови знания и вълненията от нови и големи идеи.

Меркурий е управител на зодиакалния знак Близнаци – това е богът на комуникацията. Поради тази причина те могат да  изразяват абстрактните си мисли и идеи. Техният партньор Стрелец добре ги разбира. Те винаги са на една вълна и се допълват.

Тези два знака си пасват отлично в интимно отношение. Те са много адаптивни знаци, които успешно се справят в противоречиви ситуации. Компромис правят и с различията си.

Стрелецът е способен да спре Близнаците да обмислят прекалено всичко, а пък Близнаците дават пример как изследването на личността може да се превърне в невероятно приключение.

ДВОЙКИТЕ ЗОДИИ, КОИТО ПРАВЯТ НАЙ-СТРАСТЕН СЕКС

Лъв

Стрелецът и Лъва влизат в невероятна връзка. И двата знака предпочитат общуването. Това е качество и на двете зодии и точно това ги прави чудесен тандем. Връзката, която осъществяват е идеална.

Балансът между двата знака е уникален. Лъвът кара Стрелеца да бъде по-съсредоточен, мотивира го да преследва своите цели и да постига успехи. Стрелецът, на свой ред,  пък кара Лъва да релаксира и да не се фокусира толкова върху своите постижения.

И Стрелецът, и Лъвът обожават изкуството, а това им позволява да осмислят свободното си време.

Везни

Везните носят баланс на Стрелеца, напътстват го. Везните са дипломатични и това е полезно за енергичните Стрелци. Везните инициират много неща, радват се на новото, а това се харесва на  изследователския дух на Стрелеца.

Тези знаци се забавляват истински. Обичат приключенията и социалните контакти

Връзката им е дълбока, защото философски анализират дълбоко теми за душата. Това е силно привлекателно за двата знака и съдейства за силна и дълга връзка. Венера управлява Везните, това е богинята на любовта, а Стрелецът е под управлението на  Юпитер. Той пък е пряко свързан с душата.

ЖИВОТЪТ НА ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ СЕ ПРЕОБЪРНЕ ПРЕЗ 2021

Водолей

Водолеят живее по свои ритъм и не го интересува мнението на околните, не се съобразява със стереотипи. Стрелецът харесва свободолюбивия Водолей и това, че е уникален.

Водолеите харесват новаторските и дълбоки идеи на Стрелеца. Водолеите са причината Стрелците да бъдат балансирани и по-постоянни. Така създават дълготрайна връзка.

Уран, планетата на интелекта, управлява Водолея. Стрелецът, който винаги търси истината, се чувства много добре в тази компания.

Стрелец

Това е идеалната комбинация – двама Стрелци. Те ценят независимостта на партньора, но и могат да разчитат на опора при нужда. Нищо, че и двамата се реят във въздуха, винаги могат да се осланят един на друг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама