Зодиите, които са защитени от лоша карма


Зодиите, които са защитени от лоша карма
Снимка: iStock

Тези зодии са защитени от лошата карма на предците си. От момента на раждането си те получават единствено закрила от тях.

Водолей

Хората, родени под съзвездието Водолей, се отличават с уникални способности от детството. Те са изключително далновидни, умеят да предвиждат бъдещето и могат да предвидят всички препятствия, които ще се появяват по пътя им. Това качество се предава на Водолея на генно ниво и служи като надеждна защита срещу всички житейски неприятности. Именно подкрепата на предците помага на Водолея да постигне големи успехи в живота.

Мъжете от тези 3 зодии са истински джентълмени

Рак

Раците имат силно развита интуиция, която ги спасява в неблагоприятни ситуации. Благодарение на закрилата на предците си те успяват да постигнат много в живота. На подсъзнателно ниво Раците знаят към какво трябва да се стремят, но често вроденият страх ги подвежда. В резултат на това влиянието на родовата карма се оказва много по-силно от страховете и в крайна сметка представителите на тази зодия все пак намират правилния път, макар и с голямо закъснение.

Скорпион

Астролозите наричат ​​този знак „кутия с тайни“. Никой друг не знае как да прикрие истинските си намерения и черти на характера си така умело, както Скорпиона. Благодарение на тази своя вродена черта, този знак преминава през живота с лекота, постигайки много.

Зодиите, които си пасват перфектно

Козирог

Изключително предпазлив и рационален този знак рядко прави грешки. Тези черти в характера на Козирога са наследени от миналите поколения. Този знак винаги предприема само обмислени и балансирани решения, следователно сред представителите на зодия Козирог е практически невъзможно да се намерят хора с ниски доходи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама