Зодиите, които ще поставят егото си пред любовта през август 2023


Зодиите, които ще поставят егото си пред любовта през август 2023
Снимка: iStock

Транзитното Слънце в Юпитер не е почитател на малките жестове. Той се вълнува от големи събития, събирания, огромни идеи и още по-голямо его. До края на август 2023 ще видим колко далеч могат да стигнат някои зодии, когато „прекалят“.

1. Близнаци

Гордост и предразсъдъци за вас, Близнаци. Обикновено пазите това за себе си, но се гордеете изключително много със себе си и когато това не се изрече гласно от половинката, се чувствате обидени по почти комични начини. Не приемате критика под никаква форма.

През август ще тълкувате всеки въпрос като нещо повече отколкото е. Всъщност вие се обиждате от идеята, че някой дори ви го задава. Толкова ли се съмняват във вас, че е нужно? Това, което се забелязва като тенденция е, че приемате връзката си и любовта твърде сериозно, а егото стои на пиедестал.

Вижте още: Тези зодии са най-непоносимите шефове в зодиака

2. Лъв

Няма човек на Земята, който не би искал да пожъне наградата от потупване по рамото, гордост в очите и усмивка от близките си. Били сте много щедри с романтичния си партньор и макар да виждате, че той е доволен, по някаква причина искате да видите повече от това. Когато Слънцето е в Юпитер ще се почувствате така, сякаш сте недоволни от реакцията му и имате нужда от валидация.

Вижте още: Какво я очаква всяка зодия през есен 2023

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама