Зодиите, които ще преживеят раздяла през май


Зодиите, които ще преживеят раздяла през май
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки че се очертава да е един много хубав и спокоен месец, Май ще донесе за някои зодии и по-тежки дни. Те ще са вследствие от раздяла с половинката, но каквото и да се случва, помнете, че това е за добро. Може би това не е бил човекът, който ще ви направи истински щастливи и може би скоро ще срещнете истинската любов.

Вижте кои са трите зодии, които е твърде вероятно да преживеят раздяла през месец май:

Стрелец

За този знак знаем, че много трудно понася самотата, затова много рядко ще видите Стрелец да е необвързан. След като приключат една връзка, тези зодии се насочват с главата напред към търсенето на нов партньор и почти нямат време за притеснения.

Понякога обаче се впускат във връзка с грешния човек, както може би е и в момента.

Стрелците ще преживеят раздяла този май и ще се почувстват тъжни, но трябва да запомнят, че всичко това е за добро.

ЗОДИИТЕ С НАЙ-МНОГО КЪСМЕТ ПРЕЗ МАЙ

Рак

Ракът е романтик по душа, обича семейството си и домашния уют. Също така обожава романтичните изненади. Той много трудно и болезнено приема раздялата с половинката, защото винаги се влюбва силно. Този май Раците ще се разделят с партньора си и ще изпаднат в лека депресия, но бързо ще им мине, защото на хоризонта ще се появи нов човек.

Каква е мисията в живота ви според зодията

Близнаци

Има една област, в която не им върви особено - романтични отношения. Те непрекъснато се страхуват да не загубят любим човек, така че се стараят да запазят връзката си. Много партньори започват да използват силната привързаност на Близнаците за егоистични цели. Въпреки че представителите на този зодиакален знак са много търпеливи, дори тяхното търпение рано или късно приключва.

Този май в личния живот на Близнаците няма всичко да бъде толкова гладко, колкото им се иска.
В средата на месеца има огромна вероятност да прекратят връзката си. Но не изпадайте в отчаяние, защото вашият чар ще ви помогне да намерите друг партньор, с когото всичко може да се окаже много по-успешно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама