Зодиите с най-много КЪСМЕТ през май


Зодиите с най-много КЪСМЕТ през май
Снимка: iStock/Guliver

Май ще бъде месец, който ще донесе повече хармония и щастие за всички зодии. Но все пак ще има някои, които ще бъдат по-големи късметлии от други. Ето кои са тези зодии:

Близнаци

Време е да сложите край на тъгата и лошия късмет. Очаква ви един ведър пролетен май месец, който ще ви накара отново да се почувствате живи и щастливи. Ще се запознаете с нов човек, който ще промени представите ви за света. Ще имате късмет във всичко, с което се занимавате, така че действайте смело. Много ще ви върви и нещата в живота ви най-накрая ще се подредят.

Ето защо да не крещим на децата

Везни

Късмет и голямо щастие ви чака през май. Ще се радвате на добро здраве и няма да има за какво да се притеснявате. Ще откриете нова работа, която ще ви даде нов стимул и свеж полъх. Сутрин ще се събуждате с хъс за работа, ще лягате с мечти за по-добро бъдеще. Ще бъдете истински щастливи. Ако говорим за личния живот, не се притеснявайте и там всичко ще бъде по мед и масло.

ТЕЗИ ЗОДИИ СА РОДЕНИ С ГОЛЯМ КЪСМЕТ В ЛЮБОВТА

Скорпион

Казват, че щастието не се измерва в пари. Но случаят през май ще бъде съвсем различен. Късметът е с вас и щастието ще дойде точно от неочаквана сума пари, която ще спечелите с някое билетче или фиш. Не пропускайте да се възползвате от късмета си, защото парите, които съдбата ви е отредила, ще ви стигнат за мечтите, които имате.

Не бягайте след тези, които си тръгват, без дори да се сбогуват с вас

Овен

Месец Май ще ви даде спокойствието, от което така силно се нуждаете. Както в личния живот, така и в работата. В любовта нещата ще се подредят по-добре, отколкото сте си го представяли. В работата също ще ви върви. Изобщо късметът ще е с вас във всяко едно отношение.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама