Зодиите, които ще преживеят РАЗДЯЛА през юли


Зодиите, които ще преживеят РАЗДЯЛА през юли
Снимка: iStock/Guliver

През най-горещия месец в годината 3 зодии ще преживеят раздяла с любим човек. Те ще приемат трудно това, но трябва да знаят, че всичко се случва с причина. Ето кои са тези зодии:

Близнаци

За Близнаци лятото като цяло ще бъде доста труден период. Настроението им ще се променя от ден на ден и те няма да имат идея как да продължат живота си. Ще им отнеме време, за да открият себе си.

Що се отнася до романтичните отношения - положението също няма да е розово. Може би отдавна се лутата в тази връзка и вече нито вие, нито партньорът ви знаете на къде отиват нещата. Много вероятно е да се стигне до раздяла, но помнете, че всичко е за добро!

Защо не ни върви в любовта според китайския хороскоп

Риби

През това лято Рибите ще са изключително активни и емоционални. Може би трябва малко да се отпуснат и намалят темпото. Най-вероятно партньорът им няма да издържи на тази активност и това напрежение. През юли ма голяма вероятност да преживеете раздяла.

Вашият любим вероятно ще поиска да продължи пътя си без вас. Заслужава си да помислите не само за физическа почивка, но и за промяна в любовта.

Дева

Представителите на този знак са изправени пред риск от раздяла, ако не поддържат доверието във връзката си. От известно време проявявате голяма ревност и това не се харесва на половинката ви.

Ако не искате връзката ви да приключи още този месец, по-добре е да показвате повече доверие. Все пак помнете, че дори и да се разделите с партньора ви, това най-вероятно е, защото не си пасвате.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама