Зодиите, които ще започнат нова РАБОТА през септември


Зодиите, които ще започнат нова РАБОТА през септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Време ви е за голяма промяна. Ще получите предложение за нова работа от човек, от когото не сте очаквали. Може дори да е ваш близък. Има голяма вероятност позицията да е в съвсем различна сфера от вашата. Това е голямо предизвикателство, което трябва да приемете.

Дева

Може би в момента сте без работа и се чувствате отчаяни, но това ще се промени много скоро. Първият есенен месец ще ви донесе приятни новини. Ще ви предложат работа и то на много добра позиция и с добро заплащане. Помислете върху предложението и не се страхувайте да поемате рискове.

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ ИМАТ МНОГО КЪСМЕТ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Стрелец

Вие наистина работите с много желание и старание, стига да ви е интересно и приятно на работа. Не обичате еднообразието и често искате да сменяте работните места, за да не загубите интерес. Е, не се отчайвайте, ако се чувствате в застой! Съвсем скоро ще получите повишение, което ще ви направи изключително щастливи!

Водолей

Вие изпипвате всичко до най-малкия детайл. Много се стараете в работата, но често оставате недооценени. Е, ако това е било така досега, то през септември ще получите предложение за нова работа или различна позиция. По този начин трудът ви ще бъде възнаграден. Това ще ви донесе много успехи, затова не бива да го отказвате. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама