Зодиите, които смесват работата с удоволствието


Зодиите, които смесват работата с удоволствието
Снимка: iStock/Guliver

Да смесваш работата с удоволствието не винаги е най-добрият избор. Много хора се опитват да разграничават двете неща, но при други това е ежедневие. Някои зодии определено смятат, че тази комбинация прави нещата забавни и вълнуващи, а и тръпката не е за изпускане!

1. Близнаци

Близнаците са много социални хора и не е изненада за никого, че в повечето случаи те харесват и работата, и колегите си. Понякога обаче границите се размиват и Близнаците лесно могат да се окажат в непрофесионални отношения с някой от екипа. Обикновено не е умишлено, тъй като хората, родени под този знак, не си поставят за цел да се обвържат емоционално с човек, с когото работят. Просто, когато намерят някой, който ги разбира и с когото могат да се свържат на интелектуално и емоционално ниво, им е трудно да си „сложат спирачки“.

2. Овен

Овенът е страстен и импулсивен и понякога изобщо не му пука за последствията от действията му. Ако хората от този знак решат, че искат нещо, най-вероятно ще пренебрегнат всички пречки и обстоятелства. Проблемът е, че като не отделят време за обмисляне на последствията, често прекрачват границите на благоприличието. Доста често се случва работата им може да пострада, така че не може да се каже, че се справят добре с лавирането.

ГОДИШЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2020 

3. Везни

В главата на Везните, интимната връзка с някого може да направи бизнеса по-приятен, но това, което те не разбират, е че смесването на работа и удоволствие може да доведе и до лоша преценка и недоверие. Лесно е да се случват недоразумения и дори леките невинни действия като флиртуване да бъдат тълкувани погрешно.

4. Телец

Телецът има много дисциплина ... освен когато я няма. На тези хора наистина им е трудно да лишат себе си от каквото и да било.Телецът знае как да флиртува, но това с което има истински проблем е, че не знае кога да спре. Спокойно можем да кажем, че той е лаком за удоволствия, независимо под каква форма ги намира.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама