Зодиите с най-много късмет през август


Зодиите с най-много късмет през август
Снимка: iStock

Разберете кои ще са зодиите, които ще се радват на голям късмет през август. А дали сте сред тях?

Козирог

През един от най-хубавите летни месеци Козирозите ще разберат какво наистина има значение за тях. Те ще следват мечтите си докрай и ще имат голям късмет, за да ги реализират. Всяко начинание ще е много успешни, защото те ще вложат сърцето си. Най-голям успех ще имат със семейството. Там ще цари хармония и щастие.

Везни

Чака ви голяма промяна в любовния живот. Месец август е подготвил много романтични изненади за представителите на вашия зодиакален знак. Ще се радвате на внимание и ще сбъднете много от мечтите си. Може да се отправите на романтично пътешествие с любимия човек.

Зодиите с нова ЛЮБОВ през август

Стрелец

Август месец за вас ще бъде късметлийски във всяко едно отношение, но ней-вече във финансово. Участвайте във всичко, което ви попадне - тото, лотария или други игри. Бъдете активни и не пропилявайте добрия късмет, който ще ви споходи около рождения ви ден.

Телец

За Телците август ще бъде много хубав и ще носи само успехи (особено в любовен план). Ще усетят истинска подкрепа и разбиране от човек, от когото не са и предполагали. Може би ще разберат, че някой техен приятел е много повече от такъв. Чакат ги много хубави изненади.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама