Зодиите с нова ЛЮБОВ през октомври


Зодиите с нова ЛЮБОВ през октомври
Снимка: iStock

Чудите се кога ще срещнете любовта, която чакате толкова дълго време...

Е, ако сте сред тези зодии, октомври месец ще ви изненада приятно:

Лъв

Дълго време се надявате да срещнете точния за вас човек, но сякаш късметът не е с вас. Чувствате се вече отчаяни и може би дори сте загубили вяра в истинската любов. Но октомври ще ви покаже, че това не е така, като най-накрая ще ви изправи човека, когото ще ви направи щастливи. Този специален човек ще влезе в живота ви и вашият свят никога няма да бъде същият. ще започнете романтична връзка, която може да прерасне с нещо по-красиво.

Стрелец

Този октомври сте готови да започнете нов живот, особено що се отнася до любовта. Вече не искате кратки връзки и летни емоции, а нещо истинско и сериозно. И най-важното е, че сте готови да се научите как да управлявате своите емоции по един зрял и здравословен начин. Ще срещнете точния човек и ще разберете истинския смисъл на любовта.

Везни

Напоследък не се чувствате добре. Има някаква празнота в душата ви. Макар че сте посветили тази година, за да се усъвършенствате като личност и професионалист, любовта ви липсва. А без любов светът е сив. Месец октомври е най-добрият момент да започнете нова връзка. Късметът ще бъде на ваша страна и много скоро ще срещнете човек, който да ви допълва и да ви направи истински щастливи.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама