12-те зодии: Каква МАЙКА си според твоята зодия?


12-те зодии: Каква МАЙКА си според твоята зодия?
Снимка: Istock/Guliver

Да бъде майка е предизвикателство и мечта за всяка жена. От малки се чудим какви майки ще бъдем, когато пораснем, представяме си какви ще бъдат децата ни, а когато пораснем, разбираме, че майчинството и отглеждането на деца е нещо много по-различно от това, което сме си представяли. Обзема ни дори лека паника. Ако искате да разберете каква майка ще бъдете, звездите имат своето мнение по въпроса. Ето как се справят различните зодии като майки

Овен – нетърпеливата майка
Като един истински Овен, ти се справяш с лекота с всякакви предизвикателства. Майчинството не е изключение. Твоята нетърпеливост, обаче, може да бъде проблем. Опитай се да се контролираш, когато детето не иска да яде или да спи.

Телец – инатливата майка

Често се инатите, което е странно за майка, но във вашият случай е нещо положително. Така ще можете да се справяте с различни ситуации и да запазите самообладание в трудни моменти.

Близнаци – забавната майка
Като знак с много лица, вие ще бъдете най-забавната майка, която някое дете може да има. Винаги ще измисляте забавления и ще се справяте с лекота с всяка ситуация.

Рак – емоционалната майка
Емоционална, чувствителна, интуитивна. Всички тези неща ви правят експерт по бебета, но и често нараняват чувствата ви. Имате склонност да приемате нещата прекалено навътре, а по този начин вредите единствено на себе си.

Лъв – спокойната майка
Лъвовете имат високо самочувствие, което им позволява да приемат спокойно всяка ситуация, вярвайки, че могат с лекота да се справят с всичко. Често се считат за прави по всички въпроси, което може да доведе до конфликти.

Дева – майката перфекционист
Децата ви ще се радват на подреден дом, винаги вкусно ястие и разбиране от страна на майка си. Проблемът на девите е, че не могат да искат помощ, което често означава, че се нагърбват сами с цялата работа и се изтощават.

Везни – привързаната майка
Обичате да сте сред хора и времето прекарано с децата ще е най-щастливото в живота ви. Внимавайте, обаче, когато пораснат. Ще искат да поемат по своя път, а това ще означава вие да останете без тях. Това може да ви натъжи и съсипе, освен ако не намерите друго, към което да насочите енергията си.

Скорпион - балансираната майка
Страстни, емоционални, но и много отговорни, вие сте идеалната майка, която може да се справи с всяка ситуация свързана с децата.

Стрелец – избухливата майка
Като майка вие може да изпаднете в нервна криза, ако не знаете какво иска детето ви. В тези моменти трябва да се научите да елиминирате негативните емоции и спокойно да се справяте със ситуациите.

Козирог – дисциплинираната майка
Вие сте орговорна, дисциплинирана и надеждна. От една страна това е добре, но от друга може да изглеждате прекалено скучна. Научете се да се забавлявате и да се отпускате повече, за да влезете в графата „забавна майка”.

Водолей – майката веселяк

Вие сте весели и забавни. Не обичате рутината и имате нужда от постоянно разнообразие. Когато това стане, викнете приятели на гости, организирайте детски партита и бързо ще се избавите от скуката.

Риби – внимателната майка
Състрадателна и внимателна, майката Риби е тази, на която децата винаги могат да разчитат. Грижовна и обичлива, тя ще направи всичко възможно децата и да се чувстват възможно най-добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама