2 зодии с любовна промяна в месечния хороскоп за НОЕМВРИ


2 зодии с любовна промяна в месечния хороскоп за НОЕМВРИ
Снимка: Istock/Guliver

Овен

Новият месец, макар и студен идва със своите топли моменти. Не губете надежда, още в началото на периода ще бъдете едни от щастливците, които повече няма да си задават въпроса къде е тяхната половинка и дали изобщо ще я намерят. С напредването на дните все повече ще се чувствате, изпълнени с енергия и идеи, креативност и много желание за реализиране на хрумванията ви. В работата повечето от вас ще се борят да запазят това, което имат, а в момента то съвсем не е малко. В средата на месеца в личен план ще сте склонни на компромиси, които не сте правили за никого другиго. Високо оценявате това, което ви дават, така че съвсем нормално е и вие да направите съответната стъпка в тази посока.

Телец

Този ноември ще остави незабравим спомен у вас. Важно е да следвате желанията си. Не се съмнявайте и за миг, че заслужавате най-доброто. Смелостта ви ще бъде възнаградена. В началото на периода ще имате сериозни шансове да се прехвърлите на място, към което отдавна се стремите. Може да се наложи да повишите квалификацията си. Не пестете време е усилия в тази насока. В средата на месеца уловете някой по-спокоен момент от 2-3 дни, в които да можете да си починете и дори за заминете извън града с половинката си. Не си правете грандиозни планове за празниците. Изберете някой тих вариант, в който да е гарантиран уютът и спокойствието. Краят на ноември може да ви изненада с активността си и с началото на нов проект, в който да бъдете поканени да участвате. Не отхвърляйте предложения за работа през целия месец.

Близнаци

Ноември може да бъде един приятен предпразничен месец за вас или поне няколко дни от него. Някои представители на знака, които са обзети от вдъхновение и имат по-сериозни амбиции може да запретнете ръкави и да развиете хобито си в по-сериозна дейност. Сега е време, в което да се отдадете на любими занимания. Каквото и друго да правите ако не ви харесва и не ви идва от душа и сърце – просто няма да имате успех и напразно ще загубите времето си. В края на месеца на преден план излизат личните отношения. Някои представители на знака може да получат предложение за узаконяване на връзката от партньора си.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама