4-те зодии, които се преструват, че не им пука


4-те зодии, които се преструват, че не им пука
Снимка: iStock/Guliver

Тези хора са като "котви". Дойде ли буря, можеш да си сигурен, че те ще издържат дори и в най-бурното море. Но какво ли им коства тази маска на безгрижие? Истината е, че тези 4 зодии всъщност са много чувствителни и вътрешно преживяват всяка негативна ситуация, в която попадат.

1. Овен

Гордостта на Овните ги кара да се преструват, че са широко скроени, солидарни и толерантни. Общо взето, ще направят и невъзможното, за да изглеждат спокойни и "събрани". Истината е, че го правят единствено за общото благо – не обичат да натоварват и притесняват околните.

2. Телец

Телецът определено е човекът, който ще заобиколи проблемите по възможно най-далечния маршрут и ще се преструва, че не съществуват. Всъщност, на този знак му пука твърде много за всичко и изпитва ужас от това, че може да излезе губещ в дадена ситуация. Затова най-лесното решение е просто да не му пука (уж).

3. Рак

Един доста противоречив знак. Безкрайно чувствителни, Раците поемат негативните емоции като гъба и в даден момент, когато им се насъбере много, просто превключват на апатичен режим. На тях им пука, но не достатъчно, за да ги задържи в нещо, от което няма да се получи нищо продуктивно.

4. Везни

Везните са истински експерти в превключването на режим "не ми пука". Правят го, за да си спестят евентуални конфликти. Истината е, че на тях им пука твърде много за твърде незначителни неща, но много добре знаят кога трябва да започнат да се преструват.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама