Чуден ден очаква една зодия на 7 февруари


Чуден ден очаква една зодия на 7 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ви очаква активна комуникация. Дръжте телефона до себе си, за да сте сигурни, че ще чуете важното обаждане, което чакате. Вечерта си осигурете тишина.

Телец

Времето навън ще определи настроението ви. Ако все пак слънцето не се появи, не се оставяйте на меланхолията. Пуснете си музика и запалете колкото се може повече светлини.

Близнаци

Днес ще трябва да влезете в ролята на помощник и спасител на ваш близък човек. Заслужава си да оставите всичко, за да откликнете на молбата. Не съжалявайте за изгубеното време.

Рак

Днес ще получите двойна доза романтика от любимия ви човек. Това може да ви изнерви, но не го показвайте. Редки са случаите, в които някой е толкова обичан, колкото вас.

Лъв

Днес е добре да проявите дисциплина и да дадете добър пример на вашия партньор. Може да си позволите да напомните за някои неизпълнени обещания и да попита кога да очаквате изпълнението им.

Дева

Днес е добре да се вслушате в съвет на близък човек. Бъдете сигурни, че никой не ви мисли злото. Помислете добре какво бихте могли да загубите, но и какво да спечелите.

прегръдка

Везни

Няма смисъл да криете проблемите, с които се сблъсквате от близките ви хора. Може да си позволите откровеност, както и да отправите молба за помощ. Няма нищо срамно в нито едно от действията.

Скорпион

През този ден се пазете от досадни грешки. Вниманието ви не е на ниво, така че не проявявайте излишна инициативност. Не изказвайте и прекалено крайни мнения, може да обидите някого.

Стрелец

Нужна ви е бърза промяна. Ако действате сами, ще имате възможността всичко да се случи по ваш вкус. В противен случай ще ви се наложи да се съобразите с нечий чужд избор.

Козирог

Днес не се подавайте на излишни илюзии. Дори всичко да се развива перфектно, имайте едно наум, че нещата може да се развият по съвсем различен начин. Подгответе си резервен вариант.

Водолей

Днес е добре да вземете пример от вашия партньор. Оставете суетата на страна. Може да си признаете грешките, така че никой да не разбере. Важното е да го покажете с действия.

Риби

Днес може да възникне финансов проблем. Не бързайте да търсите виновни или да обвинявате някого. Всичко ще се разреши бързо, но вие може да нанесете сериозна обида на близък човек.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама