Дневен хороскоп за 27 юли


Дневен хороскоп за  27 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за проява на щедрост и добрини. Бъдете верни на себе си и на това, което искате да бъдете. Нека нищо не ви спира по пътя ви.

Телец

Това е ден за ново начало. Сега е безсмислено да се потопявате в стари спомени. Изчакайте търпеливо да премине "кризата" ви и да възстановите позициите си.

Близнаци

Този петък не задържайте силни чувства у себе си и намерете сили да изразите емоциите си. Продължете смело напред и бъдете горди със себе си.

Рак

През този ден бъдете себе си и нищо и никой друг. Няма рецепта за доброто ви прекарване освен да ви е приятно и то изключително - приятно. Очаква ви един незабравим ден!

Лъв

Денят е подходящ за спонтанни решения. Не си правете планове. Има голяма вероятност желанията ви да се променят.

Дева

През този ден не пренебрегвайте хубавото време и слънце навън. Повече физическа активност ще ви се отрази чудесно. Не се изкушавайте да прекарате деня у дома.

Везни

Това е ден, в който ще сте в уникален тонус на тялото и на духа. Помислете дали не сте се лишили от нещо, което до момента е било неразделна част от вас в ежедневието ви. И бързо си го набавете.

Скорпион

Днес може да получите градивна критика. Не бързайте да се сърдите, а по-скоро благодарете за съвета.

Стрелец

Денят ще ви зарадва със завръщането на нещо, което сте мислили, че отдавна е загубено. Насладете му се изцяло, но втората част от деня посветете на новото в живота ви.

Козирог

Това е ден, в който да оставите всички грижи и тревоги зад себе си. Каквото си пожелаете днес – има голяма вероятност да се сбъдне.

Водолей

Това е ден, в който да угодите на желанията си. Имате право на пълна почивка. Може да си изключите телефона, но все пак предупредете близките си.

Риби

Това е ден, от който да грабите с пълни шепи. Не се ограничавайте с правила и рамки. Сега може да си позволите тази свобода.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама