Дневен хороскоп за 11 март


Дневен хороскоп за 11 март
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво вещаят звездите за тази слънчева неделя.

Овен

Тази неделя ще ви зарадва с добра и много приятна новина. За съжаление ще трябва да я запазите за себе си и да ѝ се насладите насаме.

Телец

Дори да имате неотложна работа по дома, прекарайте по-голямата част от деня в почивка. Следобяд ще се отървете от досаден проблем, който е вгорчавал успешно дните ви напоследък.

Близнаци

Тази неделя бъдете самото очарование, защото не е ясно кога усмивката ви ще заплени този, когото отдавна сте чакали. В никакъв случай не унивайте. Много скоро ще се случи събитие, което ще ви разведри.

Рак

Тази неделя ще представи пред вас нови планове и цели. Най-голям успех ще имате в дейността, свързана с преговори и оказване на помощ на други хора. Не се колебайте да се раздадете докрай.

Лъв

Това е ден, в който трябва да бъдете максимално реалисти. Останете верни на приятелите си, въпреки че може да чуете неприятни истини от тяхна страна. Точно в това е ценността им.

Дева

Тази неделя може да има някои сложни моменти, заради хора от вашето минало, които не са забравили стари обиди.За съжаление това може да се отрази отрицателно на отношенията ви с любимия човек. Не го допускайте.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама