Джесика Симпсън: Бях сексуално насилена като дете


Джесика Симпсън: Бях сексуално насилена като дете
Снимка: Getty Images/Guliver

Джесика Симпсън разкри, че е преживяла сексуално насилие като дете.

В откъс от новата си автобиография, публикуван в People, 39-годишната певица признава, че се самолекува от години, за да се справи с "травмата".

"Убивах се с всякакви питиета и хапчета", казва тя.

Симпсън се отказва от алкохола през ноември 2017 г., когато разбира, че "нещата се влошават".

Сексуалната злоупотреба, която претърпяла, се случила, когато била на 6 години, когато споделяла легло с дъщерята на семеен приятел.

"Започна с гъделичкане на гърба ми и премина към неща, които бяха изключително неудобни", пише тя. "Исках да кажа на родителите си. Аз бях жертвата, но някак се чувствах засрамена".

Шест години по-късно тя събира смелост да каже на родителите си по време на пътуване с кола. Майка ѝ реагирала, като плеснала по ръката на баща ѝ и извикала: "Казах ти, че нещо се случва".

"Татко следеше пътя и не каза нищо", пише Симпсън. "Не останахме повече в къщата на приятелите на родителите ми, но също така никога не говорихме за това, което споделих."

Симпсън стана известна като тийнейджърска поп звезда в края на 90-те, преди да участва в риалити поредицата на MTV "Newlyweds: Nick And Jessica" заедно с бившия си съпруг Ник Лейси. Сега тя е омъжена за бившата звезда по американски футбол Ерик Джонсън, от когото има три деца.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама