Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 10 септември


Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 10 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник бъдете по-взискателни към информацията, която приемате. Тя може да ви хареса, но това не е достатъчно, за да е достоверна.

Телец

Днес може да спестите от ваши неразумни желания. Заложете само на това, което ви е абсолютно необходимо и няма да сбъркате.

Близнаци

Сега може да покажете на околните колко струвате. Не се водете по чужди желания и заповеди. Слушайте собствените си убеждения.

Рак

Днес заложете на почивка или поне намалете темпото. Имате нужда да отдъхнете и за известен период от време да не мислите за нищо.

Лъв

Сега не е време за дълбоки размисли. Приемете нещата такива, каквито са, особено ако не навлизат прекалено в личното ви пространство.

Дева

Не давайте назад от ваше обещание. Каквото и да ви струва, трябва да го изпълните, а то дори няма да ви коства толкова много усилия.

Везни

Ваше притеснение може да напомни за себе си с пълна сила. Този път трябва да действате по различен начин, за да се предпазите.

Скорпион

През този ден си осигурете пълна тишина. В противен случай ще ви е трудно да се съсредоточите, а ще имате сериозни задачи за изпълнение.

Стрелец

Този вторник е добре да не заобикаляте правилата. Не се лъжете, че сте намерили по-краткия път. Може да ви се наложи да се връщате.

Козирог

Днес няма да ви е лесно да защитите идеите си. Ще има много хора, които няма да ви разбират. Това не трябва да ви отказва.

Водолей

През този ден е добре да се подготвите психически и физически за предстоящ период, който ще е достатъчно натоварен за вас. Направете си подробен план.

Риби

Този вторник ще сте непредвидими дори за себе си. Каквото и да чувствате, не давайте воля на емоциите си. Вашата задача е да намерите безопасен отдушник.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама