Голяма НОВИНА за 2 зодии в хороскопа за 15-21 май


Голяма НОВИНА за 2 зодии в хороскопа за 15-21 май
Снимка: Thinkstock/Guliver

Овен

Задачата ви през тази седмица ще бъде да поработите върху маниерите си. Натрупало ви се е много и ви е трудно да бъдете сдържани, но това ще е важно за развитието на бизнеса ви през периода. В понеделник и сряда трябва да въздържате емоциите си, особено негативните. Това ще ви позволи много бързо да се справите със ситуацията, в която сте изпаднали.

В четвъртък се опитайте да приведете цялата документация в ред, за да се предпазите от финансова грешка. Почивните дни използвайте по предназначение и забравете за всякаква работа, дори и домашната. В отношенията с партньора е най-добре да затворите едното ухо и другото око. Пропуснете това, което би могло да ви обиди. Не си губете времето в напразни спорове. Скоро това настроение ще отмине, а новината, която ще получите, ще разсее всичките ви притеснения. Ще ставате родители!

Телец

През тази седмица вие и вашият комфорт трябва да бъде на първо място. Не за друго, а за да може да бъдете по-производителни. Ще ви се наложи да действате бързо и гъвкаво особено през първите два дни на новата работна седмица. В средата на седмицата за себе си ще напомнят и домашните ви задължения. Най-добре си „разчистете сметките“ и с тях, защото в края на седмицата може да се окаже, че няма да имате нито минута спокойствие и почивка през уикенда.

В отношенията с любимия се опитайте да бъдете снизходителни към половинката ви. В края на седмицата е възможно да почувствате емоционално напрежение, безпокойство и не е изключено да имате проблеми със съня. Не се плашете! Просто ви е нужна добра почивка.

Близнаци

Запретнете ръкави и се пригответе да се поизпотите, но не от топлото време, а защото ще ви се наложи да поработите здраво. Ако искате да постигнете поставените си цели ще трябва да разчитате на собствените си сили. Дори да ви предлагат помощ, помнете приказката за вълка и врата му. Много е вероятно, ако разчитате на колегите си, те да ви подведат. Не очаквайте, че...

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама