Как различните зодии показват любовта си към половинката


Как различните зодии показват любовта си към половинката
Снимка: iStock/Guliver

Един от най-добрите начини да покажете на партньора си колко много го цените е да използвате комплименти и похвали. В крайна сметка, кой не би оценил няколко добри думи? Не е нужно да им пишете списък колко са страхотни или да сътворите песен за тях, няколко изречения биха свършили работа. Всеки човек има свой начин да изразява емоциите си. Ето как се справят различните зодии с тази тежка задача.

Овен

Овенът е оптимистичен, конкурентен и авантюристичен, така че това са качествата, които биха го впечатлили у друг човек. Един Овен ще похвали партньора, когато спечели нещо или излезе от зоната си на комфорт и опита нещо ново. Тези хора са склонни да бъдат много позитивни и страстни, така че бъдете сигурни, че освен потупване по рамото, ще получите и доста очевидно засвидетелстване на чувствата.

Телец

Телците са постоянни, надеждни, но не и твърде сериозни, за да пропуснат да се насладят на по-фините неща в живота. Те работят усърдно, но също така възнаграждават себе си за своята упорита работа.Точно по този фин начин Телецът показва любовта си към половинката – вечеря на свещи, романтична разходка или уикенд бягство. Тези хора са лоялни, любвеобилни и обичат да запълват времето си с неща, които имат значение за тях.

Близнаци

Ако някой знае колко важни са положителните думи за една връзка, това са Близнаците. Те са умни и ентусиазирани екстроверти. По всяка вероятност бързо ще разберете, когато един Близнак ви обича. Той ще търси компанията ви, а и най-важното – мнението ви. А освен това, нямат никакъв проблем със споделянето, така че редовно ще чувате „Обичам те“.

Рак

За Раците е много важно да знаят, че техните партньори се чувстват обичани. Този зодиакален знак е известен с това, че е грижовен, съпричастен и настроен закрилнически. Те са креативни, спонтанни и вероятно ще ви изненадват с големи жестове на любов, когато най-малко очаквате.

Лъв

Лъвовете са силни, харизматични и щедри. Лоялни са и приемат отношенията си сериозно. Човекът от тази зодия може да е малко суетен, но това не означава, че няма характер или че харесва само това, което е на повърхността. Напротив, те са ценители на всичко красиво – видимо и невидимо. Затова не се изненадвайте, ако получите комплимент за богатата си душевност и голямо сърце.

Дева

Девите са талантливи, умни, но и много критични. Понякога може да изглежда така, сякаш не съществува нищо, което не могат да направят. Партньорите на тази зодия често се чувстват пренебрегнати и в сянката им. Но бъдете сигурни, че когато една Дева ви направи комплимент, той е трудно даден, но и много искрен.

Везни

Везните са склонни да бъдат забавни, аналитични и справедливи. Когато са във връзка, те са благодарни и се чувстват късметлии. Но е различно и неестествено за тях да хвалят или да благодарят на партньора си по някакъв начин. Везните знаят как да правят комплименти, но не казват нещо с единственото намерение да ласкаят, а наистина го имат предвид.

Скорпион

Скорпионите са смели, предприемчиви и страстни. Те имат способността да накарат хората около тях да се чувстват пълни с енергия. Всъщност, те рядко се оказват сами, справят се наистина добре в отношенията и са склонни да бъдат изключително верни. Показват любовта си предимно физически, думите не им се отдават толкова добре. Но бъдете сигурни, че един влюбен Скорпион ще иска да е с вас, да ви докосва и обгрижва постоянно.

Стрелец

Има ли някой по-открит и ентусиазиран от Стрелеца? Вероятно не. Те грабват живота и не го пускат. Стрелците са независими, забавни и имат най-големите сърца. Подобно на Скорпиона, Стрелците са склонни да бъдат доста открити и честни. Показват любовта си чрез действия, най-вече пътувания и общи преживявания.

Козирог

Козирозите са известни с това, че са едни от най-добрите партньори, защото са любвеобилни, търпеливи и мъдри. Когато Козирог крои планове за бъдещето, можете да бъдете сигурни, че те ще се случат. Те имат доста мръснишко чувство за хумор, така че няма да е изненада, ако вие сте обект на неговите закачки. Освен това, са доста директни – нищо чудно да обсъждат открито дупето или гърдите ви.

Водолей

Водолеите са склонни да се разбират с всички хора. Креативни са и обичат да поддържат нещата във връзката свежи и неочаквани. Не са супер емоционални, но това не означава, че не обичат с цялото си сърце и не биха дали на партньора си света. Със сигурност не окчавайте романтични обяснения в любов, а малки ежедневни жестове.

Риби

Рибите са олицетворение на нежността и те ще направят всичко възможно, за да помогнат на партньора си да се почувства обичан и подкрепян. Те обичат да изразяват себе си чрез изкуството, независимо дали става дума за писане на стихотворение, или опаковане на подарък. Във всяко нещо, което е свързано с партньора, Рибите ще вложат сърцето си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама