Как се държат зодиите, когато са в лошо настроение – част 1


Как се държат зодиите, когато са в лошо настроение – част 1

Всеки има свой начин да се справя с "лошите дни". Някои се затварят в себе си, други търсят отдушник в приятелите си, а трети се преструват, че всичко е наред. Ето и как всяка зодия се държи, когато не е в добро настроение.

Овен

Когато един Овен има лош ден, той определено няма да остане незабелязан. Хората, родени под този знак, стават крайно егоцентрични, взискателни, импулсивни и взимат безразсъдни решения. Най-добре не закачайте Овена, когато е „крив”, защото ще си го изкара на вас.

Телец

Телецът не променя поведението си особено много, когато е в кофти настроение. Единственото, по което можете да забележите промяната, е че стават по-упорити и инатливи. Оставете ги да им мине, защото така или иначе надали можете да сте им от особена полза (поне според тях).

Близнаци

В случай, че имате близък човек, роден под този знак, то със сигурност сте забелязали знаците на промененото им душевно състояние. Близнаците стават неспокойни и разсеяни и с удоволствие биха ви изнесли цяла тирада за проблемите си. Да не се объркате – те не искат съвет, а слушател!

Рак

Рак в лошо настроение е като бомба със закъснител – тихи, потайни и затворени в себе си. Трябва да бъдете изключително внимателни, за да не ги „настъпите” по болното място и да се депресират още повече.

Лъв

Вниманието си е внимание, независимо от какво е продиктувано. Точно така, дори когато им е кофти за нещо, Лъвовете си търсят публика. Те са истински кралици на драмата и няма да ви спестят нищо.

Дева

Ако имате смелостта да попитате една Дева какво не е наред, влизате в много опасна зона. Тя ще ви изкара луди и нетактични, претендирайте, че всичко е супер.

Очаквайте продължение!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама