Какво вещаят планетите за 2018


Какво вещаят планетите за 2018
Снимка: iStock/Guliver

Новата 2018 година започва нееднозначно с космическото явление – парад на планетите – в знака на Козирога ще се съберат Слънцето, Венера, Сатурн, Плутон и Лилит (Черната луна).

Тази шарена компания със сигурност няма да остави Новата година да премине скучно. За щастие, това е по-скоро положителен знак, тъй като главните участници в това звездно парти са добрите герои Слънцето и Венера. Те обещават прогрес в постигането на личните цели, проява на добрина, състрадателност и най-вече любов. Останалите планети имат малко по-особен характер и ето какво означава това, а 2018 година ще е характерна и с това, че освен палавникът Меркурий своите периоди на ретроградност ще имат Венера и Марс.

Меркурий - периоди на ретроградност през 2018 година

от 23 март до 15 април;

от 26 юли до 18 август;

от 17 ноември до 6 декември

По законите на астрологията в тези периоди е добре да не планирате далечни пътувания, провеждането на сериозни преговори, закупуването на техника.

Венера - периоди на ретроградност през 2018 година

От 6 до 16 ноември

В периода на ретроградност на Венера е добре да избягвате започването на спорове в семейството и изобщо всякакви ситуации, за които е ясно, че може да доведат до конфликт. Много добре премисляйте думите и действията си. Не започвайте любовна връзка през този период.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПЛАНЕТИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама