Късметлийски ден очаква една зодия на 4 март


Късметлийски ден очаква една зодия на 4 март
Снимка: iStock/Guliver

През този ден с половинката ви опитайте нещо ново и смело, което ще разнообрази всекидневието ви и ще обогати връзката ви. Ето какво още очаква всяка зодия тази неделя.

Овен

Тази неделя може да имате задълбочен семеен разговор. Не се опитвайте да налагате мнението си на всяка цена. В един момент тя може да излезе прекалено висока. Бъдете реалисти.

Телец

Тази неделя не пренебрегвайте правилата. Сега е момент, в който трябва да ги спазвате стриктно. Убедете се, че сте направили така, че да сте сигурни, че сте опитали всички общопризнати начини за действие.

Близнаци

Тази неделя не отказвайте среща с приятел, дори да нямате никакво време – намерете такова. Имате нужда от презареждане, което ще дойде именно от тази среща.

Рак

Тази неделя не изневерявайте на желанията си и ги комбинирайте с удоволствието на партньора ви. Ще се получи вълшебна смес, която дълго време ще захранва връзката ви.

Лъв

Тази неделя оставете лидерството в ръцете на половинката ви. Имате нужда да си починете, а и нека и партньорът ви да се убеди, че има вашето доверие и уважение.

Дева

Тази неделя ще е необходимо да се въоръжите с повече толерантност и търпение към вашите роднини. Те изпитват своите трудности в момента. Натякването не води до нищо добро. Представете си, че сте на тяхно място.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама