Най-великите жени са от тези 5 зодии


Най-великите жени са от тези 5 зодии
Снимка: iStock/Guliver

Несъмнено всяка жена притежава специална харизма. Въпреки това съществуват 5 зодии, под които се раждат наистина страхотни жени. Те са щедро надарени от природата. Имат външна красота, много таланти и силни сърца.

Способни са на много. От тях обаче се иска повече. Ето защо именно тези дами често са с трудна съдба. Те се раждат, за да променят нашия свят към по-добро.

Телец

Пример за велика личност от миналото с такава зодия е Екатерина II Велика.

Жените Телци изглеждат много мекушави, но отвътре имат стоманени сърца. Мисията им е да хармонизират противоречията, които възникват в света. Когато се роди жена Телец, често изглажда проблемите в домакинството. Тя знае как да създаде красота и хармония от противоречия и трудности.

Лъв

Пример за велика личност от миналото с такава зодия е Нефертити, царица на Древен Египет.

Под този зодиакален знак се раждат истински кралски личности. И дори ако жената Лъв е родена в трудни условия, самата й поява в това семейство извежда всички от затруднението.

Лъвиците са родени водачи. Другите ги следват, а това винаги води до най-доброто, до онези промени, които са доста закъснели.

4 ПРИЧИНИ ЗАЩО ЖЕНИТЕ ЛЪВ СА БОГОТВОРЕНИ ОТ МЪЖЕТЕ

Скорпион

Пример за велика личност от миналото с такава зодия е Клеопатра, един от най-известните владетели на Египет.

Жените от тази зодия са искрени, страстни и мъдри. Представителките на зодия Скорпион имат дарбата да лекуват. Те церят хората буквално с присъствието си. Могат да видят в душите и просто знаят някои неща. Ако искате мъдър и разумен съвет, обърнете се към жена Скорпион.

Козирог

Пример за велика личност с такава зодия е Кейт Мидълтън.

Удивително е как жените Козирози съчетават женственост с невероятно постоянство и упоритост. Благодарение на комбинацията от тези качества, каквото и да прави, жената Козирог навсякъде е първа.

Водолей

Пример за велика личност от миналото с такава зодия е Елена от Троя.

Жената Водолей идва на този свят, за да сбъдва мечти. Тя подхожда с лека игривост и въплъщава своите и чуждите желания. Понякога е трудно да се приеме. Но тя не е от онези, които не се отказват.

Такива жени са в състояние да дадат на околните усещане на вяра в силата им. До жената Водолей всеки мъж постига най-доброто, на което е способен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама