Нещо ВЪЛНУВАЩО очаква една зодия на 2 май


Нещо ВЪЛНУВАЩО очаква една зодия на 2 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда заложете на активното общуване. Толкова ще ви е интересно с новите хора, че рискувате да прекрачите границата за едно ново приятелство. Помислете добре за последиците.

Телец

Не закъснявайте за работа, защото още сутринта ви очаква интересно предложение. Изкушението ще е голямо и ще падне голямо чудене. Преценете добре рисковете и ползите.

Близнаци

Тази сряда ще се убедите, че мечтите са затова, за да се сбъдват. Нямайте никакви скрупули или угризения относно желанията си и покажете на партньора си, че сте категорични за това.

Рак

Това е ден, в който да покажете силата си.  Позволено ви е използването на всички средства. Важността на резултатът наистина е приоритет за вас, а вие трудно бихте изневерили на желанията си.

Лъв

Това е ден за красиви спомени. Не се оставяйте на въпросите за решаване да ви оставят без въздух. Всеки има проблеми, но не всички им се дават.

Дева

Това е ден за героични постъпки. Не се колебайте да проявите своята смелост и умения. Очаква ви началото на красиво приятелство. 

Везни

Тази сряда ви обещава придобивка, която не сте очаквали. Много вероятно е дори да не знаете какво точно да правите с полученото. Не се притеснявайте – бързо ще се сетите как да се възползвате.

Скорпион

Това е ден за получаване на реванш. Със сигурност ще се почувствате добре. Сега е моментът да си припомните, че в живота има и хубави моменти. Насладете им се.

Стрелец

Това е ден за подреждане на мислите. Насочете усилията си  това да следвате единна линия на поведение. Това ще ви спести колебанията и евентуални грешки.

Козирог

Това е ден за равносметка относно дадено приятелство. Ако има неизяснени неща между вас и ваш близък - направете така че те да се изяснят. Това може да спаси отношенията ви.

Водолей

Това е ден за спокойствие. Не пришпорвайте нещата. Всичко ще си дойде на мястото в точно време. Имайте доверие на интуицията си. 

Риби

Това е ден на противоречия. Не се оставяйте да бъдете победени от меланхолията, това няма да ви донесе нищо добро. Потърсете всички поводи за усмивки през деня.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама