Нещо ново очаква една зодия на 6 ноември


Нещо ново очаква една зодия на 6 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда е добър ден за смяна на посоката. Огледайте се за възможностите, които имате, за да си набавите нужното разнообразие.

Телец

През този ден заложете на старите познати методи. Необходима ви е сигурност и е малко вероятно да я постигнете с нови прийоми.

Близнаци

Днес се отдайте само на своите желания. Всички имат своите намерения, но малцина се опитват да угодят на другите, както вас. 

Рак

Това е ден, в който може да помислите за нещо по-специално, с което да се поглезите. Помислете и за кратка извънредна почивка.

Лъв

Днес е добре да намалите темпото. Няма да свърши светът, ако остане недовършена работа. Всичко се случва със своята причина.

Дева

Днес е ден, в който ще научите много нови неща. Най-успешен ще е денят за онези от вас, на които им предстои командировка.

Везни

Тази сряда избягвайте обсъждането, подписването и всичко, свързано с договори. Ако все пак се налага, е добре да имате подкрепата на адвокат.

Скорпион

Тази сряда бъдете предпазливи при боравене с остри предмети и ножове. Освен това се въздържайте от процедури, свързани с донорство и кръвопреливане.

Стрелец

Тази сряда може да пазарувате смело неща, свързани с романтика. Не робувайте на червеното - мислете цветно.

Козирог

Тази сряда звездите ви обещават спокоен и щастлив ден заради приятна любовна атмосфера. Не се колебайте да поемете инициативата.

Водолей

Днес не подавайте ръка, ако не са ви я искали. Може да имате най-добри намерения, но без да са поискани, няма да имат своята добронамереност.

Риби

Тази сряда може да си подарите повече от един прекрасен момент. Дори да нямате свободно време повече похвали и нещо специално във външния вид ще се отразят добре на самочувствието ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама