Романтичен ден очаква една зодия на 12 септември


Романтичен ден очаква една зодия на 12 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който трябва да проявите максимална активност в работата. Рискувате да изпуснете изгодна сделка и сериозна печалба от нея.

Телец

Потърсете второ мнение при решаването на семеен проблем. Погледът отвън винаги е много по-обективен и полезен.

Близнаци

Ако нещо ви измъчва, не се колебайте да го споделите с ваш близък приятел. Споделена мъка - половин мъка. Не се срамувайте от проблемите си. 

Рак

Денят ще ви предостави много възможности за действия и изява. Съществува риск да не се възползвате от нито една от тях, защото не може да решите откъде да започнете.

Лъв

Денят предполага да направите промяна в графика си. Ако не се чувствате готови да се заемете с това, което трябва, най-добре отложете всички срещи. 

Дева

Тази сряда ще може да уредите всички въпроси, които биха могли да се разрешат с преговори. Използвайте всичките си козове и бъдете настоятелни докрай.

Везни

Тази сряда ще намерите малко съкровище или просто ще имате повече късмет. Насладете се наволя на щастието си. Време е да се замислите как да си осигурите повече моменти на забавление.

Скорпион

През този ден ви очаква успех на личния фронт. Борбата беше сериозна, така че заслужавате всичко, което сте постигнали. Може и да отпразнувате.

Стрелец

Бъдете великодушни в този ден. Доброто настроение и готовността за разбиране ще ви предпазят от погрешна оценка за някого. Отделете време за спорт.

Козирог

Тази сряда ще може да си позволите повече откровеност от обикновено. Използвайте случая, за да споделите ваше мнение, което таите прекалено дълго.

Водолей

Тази сряда ще може да се доближите до заветна цел. Ще е необходимо да направите повече усилие от обикновено, нека това не ви спира.

Риби

Тази сряда ще се почувствате уморени. Разходете се безцелно из града, за да се разтоварите от напрежението. Опитайте се да се отдалечите от всички мисли, които ви товарят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама