Седмичен любовен хороскоп за 30 април – 4 май


Седмичен любовен хороскоп за 30 април – 4 май
Снимка: iStock/Guliver

Научете какво ви очаква тази седмица в любовен план според зодията ви.

Освен

Не се опитвайте да планирате и анализирате всичко - рационалният подход по-скоро ще ви пречи, докато емоционалният ще ви поднесе далеч по-разумни решения.

Телец

През първата седмица на май месец ще сте фокусирани най-вече в събитията, касаещи кариерното ви развитие.

Близнаци

Ще имате склонност да реагирате прибързано и да изпадате в емоционални крайности. Не драматизирайте излишно дребните битови проблеми.

Рак

Опитайте се да се поставяте по-често на мястото на партньора, за да вниквате по-лесно в нещата, които ви казва.

Лъв

Тази седмица ви очакват хубави промени и нови емоции. Не е изключено да стягате куфарите за прекрасна дестинация.

Дева

Свикнали сте винаги да се налагате и да се случва точно това, което вие сте си наумили. Тази седмица обаче няма да можете да дирижирате парада.

Везни

Любовният ви живот е във възход от началото на пролетта, така че ще продължи в тази насока и през първата седмица на май. Чувствате се спокойни и в хармония със света около вас.

Скорпион

Целите ви за тази седмица са доста високи и амбициозни, така че най-вероятно ще имате нужда от малко чужда помощ за осъществяването им. Не се дръжте надменно с партньора и приемете протегнатата ръка!

Стрелец

Първата седмица на май ще ви кара да се чувствате притиснати, напрегнати и без мотивация за любовни преживявания. Не взимайте крайни решения, които след време ще се окажат грешни.

Козирог

Доверете се на интуицията си и ще постигнете напредък на любовния фронт. Предстоят важни разговори с хора от близкото ви обкръжение.

Водолей

Ще се чувствате вдъхновени за промени – планиране на лятна ваканция до непознато място или пък малки интериорни промени у дома.

Риби

Не е лошо да спрете да помагате на всички и да се концентрирате върху любовните си отношения, за да не страда връзката ви от хаотичното ви поведение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама