Щастлив ден очаква една зодия на 18 септември


Щастлив ден очаква една зодия на 18 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес нещата няма да се развиват по начина, по който искате и това е съвсем нормално. Може да протестирате колкото искате, но едва ли ще промените нещо.

Телец

Днес е много вероятно случайно да научите важна новина, която да ви бъде от изключителна полза. Ще ви е трудно само да не издавате източника ѝ.

Близнаци

Тази сряда не разчитайте на чужда помощ. Нека всичко, което правите, да бъде плод единствено и само на вашите усилия.

Рак

Тази сряда ви очаква приятна изненада. Бъдете благосклонни към околните и помислете какво може да направите за тях.

Лъв

Днес не оставяйте нещата да се развиват от само себе си. Вашата намеса ще е решаваща и ще ви донесе дивиденти.

Дева

Тази сряда не давайте път на никого, който не е положил толкова усилия, колкото вас. Отстоявайте своето, без да ви е съвестно.

Везни

Тази сряда не бързайте с изводите, особено ако не познавате хората добре. Дайте си още време и по-малко емоции, за да ги прецените правилно.

Скорпион

Тази сряда ще получите това, което искате, но едва ли ще останете доволни. Не винаги нещата изглеждат такива, каквито са.

Стрелец

Днес не бъдете прекалено взискателни към околните, особено ако са ви близки. Ако има проблем, по-скоро попитайте как може да помогнете.

Козирог

Тази сряда ще получите висока оценка. Ако изпитвате угризения на съвестта, че не я заслужавате напълно направете така, че да я заслужите.

Водолей

Тази сряда ще бъде изпълнена с много нови впечатления. Впуснете се във всяко едно приключение. Ще спечелите нови приятели.

Риби

Тази сряда заложете на творческия и духовен подход към нещата. Реалността ще ви дойде в повече, затова трябва да се отдалечите от нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама