Седмичен любовен хороскоп за 16-20 септември


Седмичен любовен хороскоп за 16-20 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новата седмица ще се чувствате сигурни в себе си, самочувствието ви е доста високо, чувствате се добре в кожата си и това ще повлияе позитивно на връзката ви.

Телец

Имате нужда да останете насаме с мислите си и да си дадете сметка какво точно очаквате от живота си на този етап. Не е нужно да ги обсъждате с половинката, просто се изяснете пред себе си.

Близнаци

Жаждата ви за приключения и нови емоции може да се окаже доста опасна, тъй като не е изключено да ви неочаквани любовни сюжети.

Рак

Раците са заседнали в емоционален капан, от който нямат представа как да се измъкнат и определено имат нужда от чужда помощ. Не се срамувайте да поискате съвет или подкрепа от вашите близки.

НЕЩАТА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА МЪЖА РАК!

Лъв

Демонстрирайте и говорете открито за чувствата си, бъдете искрени в поведението си, споделяйте планове и мечти за бъдещето с половинката и седмицата ще се е повече от прекрасна.

Дева

Ако имат такава възможност, Девите със сигурност ще предпочетат уюта на собствения си дом през идната седмица. В главата им се въртят мисли, свързани единствено с освежителни ремонти, пренареждане на гардероби и т.н.

Везни

За съжаление, новата седмица не вещае нищо кой знае колко приятно за Везните. Има доста сериозни предпоставки за скандали и недоразумения, което ужасява всички представители на зодията.

Скорпион

Половинката ви ще ви подкрепи във всичко, което сте намислили. Едва ли ще имате разногласия, които не можете да разрешите бързо и безпроблемно.

Стрелец

Концентрирайте се повече в работните ангажименти, защото ще пожънете успехи. Любовта може да изчака няколко дни, а в най-добрия вариант и ще ви помогне с кариерното развитие.

Козирог

Чувствата ви са се реят, отговорите ви се изплъзват, не сте сигурни за нищо, което ще ви накара да се чувствате като в "небрано лозе", дори да се намирате в дългогодишна връзка.

Водолей

Звездите съвсем няма да са безразлични към вашата особа, дори напротив. Задават се бурни страсти на хоризонта!

Риби

Няма да получите подкрепа за казус, който наистина ви вълнува и искате да разрешите час по-скоро. Конфликтите с партньора могат да излязат извън контрол.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама