Зодиите, които са най-уверени в своята сексуалност


Зодиите, които са най-уверени в своята сексуалност
Снимка: iStock/Guliver

Случвало ли ви се е да се срещате с човек, който изглежда е съгласен с всичко, което му предлагате? Такъв, който просто кима и се усмихва с одобрение, за да се впише в „общата картинка“? Много хора правят това, когато не са достатъчно уверени в себе си, когато искат да се харесат на половинката, но не знаят точно как.

Днес ще ви запознаем с другите хора, тези, които искрено се наслаждават на това, което са. Имайки предвид астрологията, самоуверените зодиакални знаци определено не се опитват да полагат особени усилия да се харесат, да впечатляват или да задоволяват своите партньори в секса. Те знаят, че са невероятни!

1. Дева

Девата знае какво иска между завивките. Макар че са малко невротични по отношение на това как да покажат своите желания на половинката, те са склонни да влязат в ролята на учител. Често излизат извън зоната си на комфорт, защото са любопитни. Девата е посветена на собствената си лична истина и ако не я разберете, тя ще се постарае да поправи грешката.

2. Овен

Овенът е скала, когато става въпрос за собствените му предпочитания в секса и изобщо не го интересува дали ви харесват, или не. Този знак превръща в своя житейска мисия това да бъде верен на себе си. Независимо по какво си пада в секса, Овенът ще направи всичко възможно да ви приобщи, но ако не се получава – е, тогава ще продължи напред.

3. Лъв

Лъвовете се ръководят от своето собствено его. Знаят кои са, какво искат и се придържат към това. Да се съмняваш в сексуалните способности на човек от тази зодия е като да влезеш в клетката на гладен лъв – доста опасно. Те обичат да се водещи в интимните забавления, така че по-добре не се борете за надмощие.

4. Скорпион

Скорпионът не само знае какво иска в секса, но ще ви накара да се почувствате наистина доста изостанали, ако не споделяте същите „интереси“. Този знак е свързан с трансформацията и напредъка, това е начин на живот за тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама