Зодиите с любовни проблеми през януари


Зодиите с любовни проблеми през януари
Снимка: iStock/Guliver

Това са зодиите, за които месец януари няма да е много хубав. Очакват ги сътресения в любовния живот и трябва да бъдат по-внимателни.

Рак

Любовните проблеми за Раците могат да дойдат от няколко посоки. Единият вариант е тяхното прекалено драматизиране и преекспониране на всяка ситуация до такава степен да ядоса половинката, че тя да се принуди да им постави ултиматум. Голяма вероятност има и да получат „нож в гърба“ от човека, на когото имат най-голямо доверие. Това не само ще донесе проблеми в любовния им живот, но ще разтърси изцяло духовния им такъв.

Стрелец

Стрелците сякаш още са на празнична вълна. Те гледат да са максимално активни, социалният им живот достига нови висоти, но това ще се окаже, че е за сметка на връзката им. Няма смисъл да казваме, че половинката на Стрелеца няма да е особено поласкана от случващите се събития и може да се стигне до не един и два конфликта.

Козирог

Небето в любовта няма да е розово и за Козирозите. При тях големите проблеми ще идват от липса на комуникация и грешно интерпретирани изказвания. Разбира се, представителите на този знак ще носят по-голяма вина от двамата партньори, защото не са склонни нито да изслушват, нито да правят компромиси, а и често са твърде остри в изказа си.

Дева

Критичната природа на Девата изживява своя апогей. Тя следи „под лупа“ всичко случващо се у дома и е склонна за най-малкия недостатък да направи шеметен скандал. Положението може да се нагорещи още повече, ако забележките започнат да засягат и личните слабости на половинката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама