Бременната Алекс Богданска се съблече по бельо (снимки)

  • Бременната Алекс Богданска се съблече по бельо (снимки)
    Дата: Снимки: Facebook
Дата: 04.12.2018 Снимки: Facebook
Iwoman.bg

Александра Богданска-Петканова, която очаква първото си дете, реши да остане само по бельо. Моделът участва във фотосесия за новата колекция на Николета Лозанова. 

Съпругата на водещия Дани Петканов е в 8-ми месец, но изглежда повече от прекрасно. На кадрите тя с гордост показва наедрялото си коремче.

Алекс трябва да стане майка за първи път в началото на 2019. През септември с мъжа й разкриха в социалните мрежи, че ще стават родители на момче.

Що се отнася до новата колекция на Николета, както сама каза тя: "Един проект, извън рамките, на пук на килограмите, игнориращ "съвършените", защото в моята NL армия – не познаваме комплексите, нямаме задръжки, майчинството е красив период, а бельото е онова, което ни напомня, че женствеността е най-силното ни оръжие! Новата колекция е налична и съм изключително развълнувана, че е достъпна за всяка една от вас!"

Вижте тази публикация в Instagram.

Утре е моят рожден ден, за който си подарявам, респективно и на вас самите - един проект, извън рамките, на пук на килограмите, игнориращ “съвършените”, защото в моята NL армия - не познаваме комплексите, нямаме задръжки, майчинството е красив период, а бельото е онова, което ни напомня, че женствеността е най-силното ни оръжие! Новата колекция е налична и съм изключително развълнувана, че е достъпна за всяка една от вас!

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на

Припомняме, че Алекс и Дани се разделиха публично с грандиозен скандал, но миналата година се събраха отново в къщата на VIP Brother. Именно там те осъзнаха, че все още се обичат и дори сключиха брак пред погледите на съквартирантите и зрителите на шоуто.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.