Кара Делевин: Чувствам се колкото мъж, толкова и жена


Кара Делевин: Чувствам се колкото мъж, толкова и жена
Снимка: Getty Images/Guliver

Вече изминаха 10 години откакто родената в Лондон Кара Делевин подписа договор със Storm Model Management и животът й се преобърна напълно. През това десетилетие тя премина от рекламно лице на хиляди моливи за очи до "най-нетрадиционния" супермодел в индустрията. За крехките си 26 години тя успя да се превърне в истинска сензация с повече от 42 милиона последователи в Instagram, муза на покойния Карл Лагерфелд, обещаваща млада актриса и защитник на най-различни каузи.

Шумът около нея изглежда съвсем няма намерение да утихва, защото красавицата позира за корицата на най-новия брой на Marie Claire. На страниците на изданието тя за пръв говори открито за връзката си с актрисата Ашли Бенсън. През последната година двойката предизвика много обществен интерес и дори някои спекулации за годеж. Ето какво споделя тя:

"Когато с Ашли се запознахме, не сме търсили нито връзка, нито любов. Всичко се получи много автентично и естествено. Цялата идея за половете е твърде фиксираща, че ми иде да я взривя. Чувствам се колкото мъж, толкова и жена. Напълно съм отворена към различните полове и сексуалности, макар не винаги това да е била лесна тема за мен. Когато бях сравнително малка, майка ми реши да ми каже, че Дядо Коледа не е истински. В същия разговор реши, че е време да поговорим и за птичките и пчеличките. Наистина ужасен разговор, все още ме побиват тръпки."

Вижте тази публикация в Instagram.

Baring it all. @marieclairemag

Публикация, споделена от Cara Delevingne (@caradelevingne) на

Въпреки че актрисата е отворена за пола и сексуалността, това не винаги е била лесна тема за разговор. "Моята майка реши да ми каже, че баща Коледа не е истински. И в същия разговор тя каза: Между другото, нека поговорим за птиците и пчелите", спомни си тя. "Бях като, този график е ужасен."

Кара Делевин може да се похвали и с шеметна кариера, освен здрава любовна връзка. Предстои й главна роля в "Carnival Row" с Орландо Блум, а по думите й това е "първият филм, в който ще участвам пълнометражно като актриса. Много се вълнувам, защото дълго време за мен работата беше бягство. Сега я използвам като платформа, място, на което мога да се изразя,а не да избягам от проблемите си."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама