Жена прави впечатляващ арт маникюр (ВИДЕО + СНИМКИ)


Жена прави впечатляващ арт маникюр (ВИДЕО + СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Хубавият маникюр е едно от нещата, които всяка уважаваща себе си жена трябва да притежава. Независимо каква форма на ноктите и цветове предпочитате, със сигурност ще направите впечатление, ако се появите с маникюр, сходен на този, който прави Морган Гилбъртсън.

Какво точно прави Морган Гилбъртсън

Тя е специализирана в измислянето на множество шантави украшения за нокти от черупки на охлюви до гъби и дори набор от сладкиши.

На родената в град Нобълсвил, САЩ, ѝ отнема между два и четири часа, за да създаде комплект персонализирани нокти, след което ги продава на желаещите. Дизайнът струва на клиентите от 60 долара до 400 долара за нейните по-екстремни творения.

"Клиентите, които купуват моите по-екстремни маникюри, обикновено ги купуват за фотосесии, музикални видеоклипове, фестивали или големи събития."

Вижте още: Най-добрите тенденции при маникюра за пролет 2024 (СНИМКИ)

Нокти с чашки

Едно от последните ѝ творения е декоративен маникюр, украсен с миниатюрен сервиз за чай. Тя ръчно е дорисувала някои от елементите.

"Купих малки керамични чашки за чай за кукленска къща и добавих златни детайли, за да придам изискан порцеланов вид. Повечето материали, които използвам, са професионален гел, но ако не е професионален продукт за нокти, обичам да намирам средства и вдъхновение в арт магазините."

Вижте още: Руски маникюр: Хит в TikTok, но какви рискове крие (ВИДЕО)

Вижте част от другите ѝ арт маникюри

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама