Кой е българинът, който гримира Ирина Шейк за Оскарите? (СНИМКИ)


Кой е българинът, който гримира Ирина Шейк за Оскарите? (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Ирина Шейк е един от най-красивите и доказали се модели в света, затова всички са любопитни кой е човекът, който допринася за нейната визия на червения килим. Трябва да вметнем, че бившата изгора на Брадли Купър изглеждаше зашеметяващо на партито на Vanity Fair след Оскарите. Оказва се, че за гримът на Ирина е "виновен" наш сънародник - Георги Сандев. 

Вижте още: Най-добре облечените звезди на Оскари 2024 (СНИМКИ)

Кой е Георги Сандев?

Българинът Георги Сандев живее и работи вече повече от 12 години в Ню Йорк. Именно той е човекът, който стои зад грима на редица модни кампании, подготвя кориците на десетки списания, сред които и модната библия Vogue, а под замаха на четките му неведнъж са заставали Наоми Кембъл, Нина Добрев, Жизел Бюндхен, Адриана Лима, та дори и Мадона.

Но пътят към върха съвсем не е бил лек за нашенеца. Той заминава за "Голямата ябълка" само с няколко долара в джоба си и куфар, пълен с големи мечти. Без познати и приятели, с подсигурена квартира едва за седмица, Георги започва да мисли начини как да се "вмъкне" в индустрията, въпреки огромната конкуренция. Решаваща за неговото развитие се оказва срещата му с гримьорката Франсис Хатауей. С течение на времето той става неин асистент, а първото събитие, на което работи, е Седмица на модата.

Известният гримьор споделя, че се е запознал с българската красавица Нина Добрев, благодарение на нейния мениджър. Когато се срещнали за пръв път, тя била искрено изненадана от българското му потекло и дори пожелала да си поговорят малко на български език.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама