8 начина да поддържате интереса на един мъж към вас


8 начина да поддържате интереса на един мъж към вас
Снимка: iStock

Срещнали сте прекрасен мъж и сега не желаете да го оставите да се изплъзне между пръстите ви.  Ако той е подходящ и искате това да се получи в дългосрочен план, ще трябва да знаете как да го задържите. И така, как го поддържате интереса му? Следвайте експертните съвети по-долу, за да запазите вниманието му върху вас и връзката ви да не застоява.

1. Не се опитвайте да докажете, че сте по-добра от него

Ако сте главен изпълнителен директор и основател на най-горещата корпорация за кексчета, например, той няма да се влюби във вас, защото банковата ви сметка или вашият успех са по-големи от неговите. Ако сте умнa, със сигурност трябва да се гордеете с този факт и да позволите на тази страна да блесне, но не е нужно да го удивлявате с умствения си капацитет.

Може да успеете да го победите на Скрабъл, но повечето мъже не се влюбват в жена заради нейния гигантски мозък, а в сърцето ѝ. Вместо това му покажете пълния набор от удивителните си черти (само не всички наведнъж).

Вижте още: 7 начина да използвате очите си за съблазняване

2. Останете малко загадъчни и запазете някои неща за себе си

Не е нужно да описвате всеки детайл от забавлението, което сте имали, когато сте били в Америка на студентски обмен. Можете обаче да му кажете колко се вълнувате от предстоящите си планове. Запознанствата не са за обучение на някого, а за свързване с мъж на различно ниво.

3. Не забравяйте да поддържате нещата леки и да се забавлявате колкото е възможно повече

Разведрете се! Когато излизате с нов мъж, не забравяйте да се забавлявате, докато се опознавате. Без драми, ако може!

4. Отделете време, за да прекарате с приятелите си – отделно

Когато любовта витае във въздуха, понякога забравяте за онези, които винаги са ви пазили. Не разочаровайте най-добрата си приятелка и нейното годишно парти на свещи в събота вечер.

Не е задължително всеки ден да бъде прекаран с новото ви гадже. Можете да сте с него в петък и с приятелките си на следващия ден.

Мъжете винаги харесват, когато светът на жената не се върти около техния, защото има по-малко напрежение! Освен това той трябва да има една вечер, за да се мотае сам или с приятелите си. Така че може и вие да се забавлявате.

Вижте още: 8 начина да флиртувате с мъж (без да изглеждате отчаяни)

5. Правете комплименти на други жени

Ако сте навън с него и той се загледа в минаваща жена, можете да се включите с: "Тя е толкова красива, нали?" Можете да се чувствате добре от това, защото той е избрал да бъде там с вас, а не с нея (или някой друг).

Това ще му покаже, че сте уверена в себе си и няма да се побъркате, ако смята друга жена за привлекателна. Мъжете са настроени да държат очите си отворени, за да се защитят. Просто неговият вътрешен пещерен човек излиза наяве.

6. Обичайте първо себе си - не се подценявайте заради него

Ако сте установили, че се променяте, опитвайки се да бъдете някой, който не сте, просто спрете! Без да обичате себе си, ще ви е наистина трудно да позволите на някой друг да ви обича. Правете само това, което ви кара да се чувствате добре и това ще ви помогне да се почувствате стабилни в себе си и в новата си зараждаща се връзка.

7. Пишете му като мъж

Това може да изглежда, че няма да работи, но понякога реципрочното на начина, по който той ви пише, ще го заинтересува.

Вижте още: 6 неща в жените, които мъжете обожават

8. Дръжте го на нокти

Не бъдете винаги на негово разположение. Опитайте се да бъдете спонтанни, когато двамата се срещнете, и го дръжте нащрек, като си уговорите специална среща у дома или направите резервация в страхотен нов ресторант, който двамата сте искали да опитате.

Поканете го и го изненадайте с романтична вечер на вино, флиртувайки, за да  разпалите нещата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама