Ако чакате предложение за брак, направете тези 5 неща


Ако чакате предложение за брак, направете тези 5 неща
Снимка: iStock

С нетърпение чакате вашата половинка да ви предложи брак и не сте сигурни кога ще го направи? Не се безпокойте. Ето как да го накарате да ви поиска ръката само в пет стъпки и да успокоите притеснения си ум.

1. Осъзнайте дали искате предложение или просто потвърждение на чувствата му

Напишете три причини, поради които искате той да ви предложи. Ако мислите, че едно предложение ще покаже, че той наистина ви обича или се притеснявате, че ако не го направи, може да скъса с вас, може би не сте готови да се омъжите. Ако партньорството ви е силно, ще знаете, че той ви обича и е отдаден на вас и няма да имате нужда от предложение за брак, за да ви го покаже.

Вижте още: 12 неща, които жените с високо самочувствие правят по различен начин във връзките си

2. Изчакайте колкото можете

Особено ако сте на по 20 години. Може да чака да си намери по-добра работа, може да спестява за пръстена или може би просто иска да минат още няколко години - нищо от това не означава, че не желае да се ожени за вас. И имайте предвид, че колкото повече чакате, толкова по-силна ще бъде връзката ви.

3. Ако искате деца и се притеснявате за плодовитостта си, кажете му

Ако да имате деца е по-важно за вас от връзката ви, уверете се, че той знае как се чувствате, но внимавайте да не му дадете ултиматум, който да изглежда манипулативен. За по-мек подход, ето някои неща, които можете да кажете. Преди да го направите, уверете се, че сте в среда, където той може да бъде възприемчив; по-трудно е да проведете успешен разговор, ако един човек е разсеян.

"Обичам те и искам ти да си баща на децата ми. Работата е там, че направих някои изследвания и изглежда, че шансовете ми за здрава бременност намаляват значително, ако изчакам още една или две години. Можем ли да поговорим за това?"

"Чувствам се много нервна да ти кажа нещо, но е толкова важно за мен, че просто ще го направя. Искам да имам деца от теб и се притеснявам, че ако не го направим скоро, може да е твърде късно за нас. Обичам те и искам това да проработи за нас."

Вижте още: 6 неща, които емоционално зрелите мъже правят различно в любовта

4. Говорете с професионалист

Ако имате проблеми със съня, чувствате се прекалено тревожни или се притеснявате, че връзката ви пречи на живота ви, може да искате да говорите с терапевт. Много проблеми могат да бъдат разрешени само с няколко сесии, а ако имате по-сериозно състояние, професионалист може да ви помогне да го идентифицирате.

5. Нямате търпение? Попитайте го сами

Разбира се, това е необичайно, но със сигурност не означава, че не можете или не трябва да го правите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама