Как да върнете бившия си в 8 мощни стъпки


Как да върнете бившия си в 8 мощни стъпки
Снимка: iStock

Отговорът е доста прост: ще си го върнете, ако имате вяра във Вселената. Но това не е единственото условие, за да сработи. Освен това трябва да сте 100% сигурни, че това е, което желаете. Знаем какво сигурно си мислите сега: нямаше да четем тази статия, ако не бяхме сигурни. Но повярвайте ни, когато ви казваме, че понякога само си мислим, че знаем какво искаме. И тогава, след като желанията ни не се сбъдват и копаем дълбоко в подсъзнанието си, осъзнаваме, че нашата енергия всъщност е блокирала този човек да се появи отново. Защо? Тъй като всъщност никога не сме го искали истински.

Опитвали сте всичко – звъняли сте му, игнорирали сте го, не сте спали, не сте яли, преследвали сте го в социалните мрежи, говорили сте за него, опитвали сте да не говорите за него… но нищо не се получава. Бившият ви няма да се върне. И което е още по-лошо, вие също не сте го преодолели.

Ако следвате долните инструкции внимателно, ще ви научим как да си го върнете обратно с помощта на закона за привличането.

1. Пуснете го

Сигурни сме, че това не е това, което очаквахте да чуете, но познайте какво? Начинът да се съберете отново с бивш е да го пуснете. Да, прочетохте правилно.

Нека бъдем честни – всичко, което правите, е да мислите за бившия си приятел. Честно казано, вие сте доста обсебени от него. Мислите си за всичко, което е могло и е трябвало да се случи, преигравате цялата си връзка напред-назад в главата си, спомняте си първия път, когато се срещнахте, и най-важното, обзети сте от страх, че той никога няма да се върна при вас.

Всичко това са ограничаващи вярвания и не са добри за вашите техники за проявление. Ето защо трябва да се откажете, преди отново да проявите любов към него. Направете всичко възможно да забравите, че бившият ви партньор някога е съществувал в живота ви. Знаем, че е трудно, но направете всичко възможно да спрете да мислите за него и, най-важното, да спрете да го очаквате обратно.

2. Без контакт

Пускането включва правилото без контакт. Това означава, че нямате право да се обаждате на бившия си, да му изпращате съобщения, да питате общите си приятели за него или дори да го следите в социалните мрежи.

Не използвате правилото без контакт, за да го накарате да ви преследва. Не го правите, за да го накарате да осъзнае, че всъщност ви е загубил.

Въпреки че е вероятно това да се случи, не е основната ви цел. Това, което искате, е да освободите енергията си от този конкретен човек.

Вижте още: Как да промените мнението му, след като сте се държали твърде отчаяно

3. Освободете егото си

Следващото нещо, което ви пречи да си върнете обратно бившия си, е вашето его. Това също е нещо, от което трябва да се откажете възможно най-скоро.

Вашата несигурност ви спира. Не струвате по-малко, че го искате обратно. Е, какво ще стане, ако ви зареже? Това наистина ли има значение? Забравете за изравняването. Забравете да му доказвате нещо и спрете да се опитвате да го накарате да ви преследва. Забравете за ревността си и новия му партньор. Дори ако е в нова връзка, това е само част от неговото пътуване, което ще го върне при вас. Всичко това са негативни вярвания, от които трябва да се отървете.

Освен това нищо от това не е важно. Единственото, което има значение, е вие двамата да сте щастливи накрая. След като разберете това, ще преодолеете егото си и ще сте готови да продължите пътуването си.

4. Методът на шепота

Ако се опитвате да разберете как да върнете обратно бившия си, методът на шепот е правилното нещо за вас. Това е проста техника и сигурен начин да си върнете бившия.

Започнете с визуализация. Представете си бившия си приятел такъв, какъвто е сега. Какво прави? Седи ли и гледа телевизия? Приготвя ли се да спи? В края на деня това наистина няма значение. Важното е да си ги представите точно как изглежда в момента. Опитайте се да навлезете във възможно най-много подробности. Как седи? С какво е облечен? Какво ще кажете за изражението на лицето му?

Сега си представете, че се приближавате тихо до него. Той не ви вижда, но усеща настроението ви. Време е да му кажете какво точно искате да направи. Визуализирайте как се приближавате до ухото му и му шепнете всичко, което искате да чуе. Ако е необходимо, можете да кажете тези неща на глас. "Пиши ми." "Обади ми се." "Започни да мислиш за мен."

5. Положителни утвърждения

За да работи законът на привличането, трябва да се отървете от всички негативни мисли и негативни емоции, които са ви натежавали. Вместо това е време да ги замените с положителна енергия и положителни мисли.

Най-добрият начин да постигнете това е с помощта на положителни утвърждения.

Като за начало поемете дълбоко въздух. Застанете пред огледалото и изречете всичко, което искате да се случи.

"Бившият ми ме иска обратно."

"Той все още ме обича."

"Ще имаме здрави отношения."

"Аз съм неговата сродна душа."

"Той мисли за мен в новата си връзка."

"Все още заемам първо място в сърцето му."

Изричането на тези изречения на себе си може да изглежда глупаво в началото, но повярвайте ни - работи. Можете дори да си вземете дневник и да записвате всичко.

6. Позитивна визуализация

Друг начин да се обградите с положителна енергия е чрез визуализация. Време е да се представите отново заедно с бившия си. Забравете за тази малка битка и период на раздяла. Вместо това просто визуализирайте как сте по-щастливи от всякога.

Бъдете възможно най-реалистични, когато става въпрос за тази визуализация. Представете си двама ви във възможни и реални ситуации. Представете си го да спи до вас в леглото ви, докато вие лежите там сами. Затворете очи и визуализирайте името му на дисплея на телефона си. Представете си как ви моли за втори шанс.

Ако имате нужда от нещо, което да ви вдъхнови, обърнете внимание на любящите отношения около вас. Вместо да се фокусирате върху всички разбити сърца и раздяла, потърсете истории за успех. Вижте двойките, които успяха да се съберат след раздяла и вижте себе си и бившия си в тях.

Вижте още: Ако той се отдръпва, направете следните неща, за да си го върнете

7. Не бъдете нетърпеливи

Когато се опитвате да разберете как да върнете бившия си, искате това да се случи възможно най-скоро. Независимо дали искате да го признаете или не, вие умирате да се съберете отново с него и не можете да чакате и секунда повече това да се случи.

Така че продължавате да очаквате вашето проявление най-накрая да се отплати. Следвали сте цялото ръководство стъпка по стъпка и сте направили всичко както трябва, така че не можете да не се чудите какво им отнема толкова време.

Е, това е още един урок, който трябва да научите по време на това пътуване: урокът по търпение. Повярвайте ни, докато сте разтревожени и нервни за завръщането му, това няма да се случи.

Помнете какво ви казахме в началото: трябва да се научите как да пускате!

8. Доверете се на процеса

Нека ви кажем нещо: връщането на конкретен човек е процес. Най-важното е, че това не е линеен процес. Какво означава това?

Е, първо и най-важно, няма да го върнете за мигване на окото. Няма да се случи, когато го искате. Вместо това той ще се върне в живота ви, когато имате нужда от него и най-важното, когато сте готови да се съберете отново с него.

Друго нещо, което трябва да знаете е, че ще има добри и лоши дни. Ще има дни, в които ще усетите присъствието му и ще сте 100% сигурни, че сте на прав път. Въпреки че нямате материални доказателства, ще знаете, че срещата ви е близо.

След това, в други дни, ще се почувствате сякаш правите всичко напразно. Ще се почувствате по-далеч от него от всякога и ще сте сигурни, че нито една от вашите техники за проявление не работи.

Важното е да не се отказвате в тези облачни дни. Вашата енергия и настроение ще вървят нагоре и надолу, но в крайна сметка нещата ще си дойдат на мястото.

Вижте още: Учени: Ето колко време се лекува "разбито сърце"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама