7 съвета как да накарате Закона за привличането да работи за вас


7 съвета как да накарате Закона за привличането да работи за вас
Снимка: iStock/Guliver

Вероятно вече сте чували за Закона за привличането. Много хора казват, че да говориш за това е много по-лесно, отколкото да го накараш да работи. Това не е вярно! Aко резултатите не се появят толкова бързо, колкото бихте искали, тези 7 съвета ще ви помогнат:

1. Положително мислене

Положителното отношение към живота ще ви помогне много повече в постигането на целите ви, отколкото отрицателното. Много е важно постоянно да избирате положителни мисли и по този начин да привличате хубави неща в живота си.

2. Поставяне на цели

Ако не знаете какво искате, как можете да го постигнете? Поставянето на цели е чудесно вдъхновяващо средство. Също така е много важно, когато си задавате цели, да избирате големи, но реалистични цели.

3. Силата на визуализацията

Много е важно да визуализирате това, което искате. Тогава Вселената може да ви даде желаното нещо. Силната визуализация води до силни резултати. Използвайте тествани във времето техники (например огледало на съзнанието) и вземете това, което искате.

СЪДБАТА НИ ПОСТАВЯ ПРЕД ИЗБОР, НО НИЕ САМИ РЕШАВАМЕ КОЙ ПЪТ ДА ИЗБЕРЕМ

4. Познайте ценностите си

Кое е най-важното за вас в живота? Как да разберете? Най-лесният начин е да седнете и да запишете 10-те най-важни неща в живота. След като го поставите в главата си, ще ви бъде по-лесно да се стремите към целите си.

5. Благодарност

Никога няма да получите това, което искате, докато не сте благодарни за това, което имате. Ежедневно изразявайки благодарност за нещата, които са в живота ви, много скоро ще започнете да забелязвате още повече добри неща.

6. Утвърждения

Утвържденията са мощни изявления, които повтаряте всеки ден, за да си напомняте за целите си. Например, изявленията "Аз съм финансово независим" или "Работя, защото искам, а не защото трябва". Има много начини да превърнете утвържденията в навик. Можете да ги четете всяка сутрин или да създавате презентация под формата на слайдове и да я гледате всеки ден, или да поставите на телефона си напомняне за препрочитане на утвържденията.

7. Пуснете всичко негативно

За да позволите на добрите неща да влязат в живота ви, трябва да се чувствате добре както отвътре, така и отвън. Затова трябва да преразгледате живота си и да прецените какво работи за вас и какво е против вас. Ако животът ви има голям източник на нещастие, тогава може да е време да го "пуснете" и да дадете място на нещо по-добро.

Ако започнете да използвате всички тези 7 техники, тогава Законът на привличането ще работи за вас. Много е важно да използвате всяка от тези техники и да започнете да виждате прекрасните неща, които се случват в живота ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама