Как да постигнете кариерните си цели през 2022


Как да постигнете кариерните си цели през 2022
Снимка: iStock/Guliver

Искате да достигнете нови върхове в кариерата си през 2022? Това е чудесно! Независимо дали търсите съвет за изграждане на успешни рутинни практики, впечатляване на шефа, или засилване на влиянието ви, днес ще ви дадем полезни съвети, които да ви помогнат по време на вашето кариерно пътуване.

1. Изградете по-добри навици

Постигането на вашите кариерни цели означава да работите по график, който на свой ред работи за вас. Тук вземете предвид вашите производителност, психично здраве и баланс между работа и личен живот. Спрете да отлагате неща за по-късно, независимо от какво естество са. Направете примерен график – ставане, упражнения, работа, лични разговори в почивката и т.н.

8 ПРИЗНАКА, ЧЕ СТЕ ПРЕД БЪРНАУТ

2. Подсилете вашите работни взаимоотношения

След като оформите добре работните си навици, е време да погледнете по-широкия аспект на работата си. Една от най-важните връзки е тази с вашия шеф - той не само трябва да подкрепя вашите кариерни цели, но и да бъде ваш защитник, докато преминавате към следващия етап от кариерата си. Вашите колеги също са важна част от пъзела за успех, така че не ги пренебрегвайте.

3. Повишете вашата увереност

За съжаление, 2 от 4 жени не се чувстват уверени на работното си място. Но ако сте част от тези 50%, няма защо да се притеснявате – има много начини, по които да запълните разликата в доверието към себе си и да се доближите една крачка по-близо до постигането целите си. Запишете се на онлайн курс, който би ви помогнал със самочувствието и с изпълнението на задачите.

4. Бъдете по-инициативни

Нека 2022 бъде вашата година! Понякога не е важно да бъдете просто добър служител, който изпълнява всичките си задължения, а да поемате повече рискове и да бъдете по-смели. Предложете да заместите колега, дайте идея за проект, влезте в комуникация с нови потенциални клиенти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Кариера


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама