4 причини защо жените Риби са страхотни любовници

  • 4 причини защо жените Риби са страхотни любовници
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 01.03.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Жените Риби са мистични създания – нежни, но и силни, спокойни, но и буреносни. С тях никога не знаеш какво те очаква, но едно е сигурно – ако действието се развива в спалнята, ефектът ще е "уау". Ето какво отличава водните дами, родени през март, от останалите зодиакални знаци.

1. Ще ви карат да се чувствате специални

Те са чувствени и игриви, склонни са към създаване на необикновена атмосфера в спалнята – кръгове от свещи, приятни аромати, нежни масажи. Жената Риби обича секса, както и изненадите в него.

2. Обичат нетрадиционното

Сигурни сме, че Ана от "50 нюанса сиво" е родена под този знак! Рибите си падат по игричките и нетрадиционните забавления. От друга страна, имат нужда от "водене", за да отключат тези си желания, тоест един силен и доминантен партньор би могъл да разкрие истинската им същност.

3. Никога не бързат

Когато се стигне до секс, Рибите разполагат с цялото време на света. Могат да ви побъркат от възбуда, благодарение на любимата им любовна игра. Но дори когато преминете "по същество", ще има изненади. Много представителки на зодията са фенки на тантричния секс.

4. Идеалните партньори за "разговори на възглавница"

Когато екшънът приключи, Рибите ще продължат да бъдат също толкова удивителни и изненадващи! Те могат да се държат и "мъжки" (обръщайки се на другата страна и заспивайки), и като ваш приятел (ще поръчат пица и ще пуснат готин филм).

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.