Най-срамните моменти в секса


Най-срамните моменти в секса
Снимка: iStock/Guliver

Спалнята е любимото място на всички възрастни хора, защото там можеш да изпиташ най-голямо удоволствие и то поради цели две причини. Първата е, че на това магично място, мечтаната почивка след дълъг работен ден става реалност, а втората е, че спалнята е своеобразен храм на секса, в който се сбъдват всички еротични фантазии. Доколко обаче те успяват да се реализират така, както на нас ни се иска си е божа работа, а несполуките със сигурност са повече от успешните опити. Ние сме ви събрали именно 5-те от тях, които могат да бъдат определени като най-неловки моменти в спалнята, а сега нека видим кои са те:

Размерът има значение

Размерът наистина има значение, но не само при мъжете а и при жените, и е доста неприятно, когато се окаже, че сме били безсрамно излъгани относно него. Един от най-големите гафове в спалнята, несъмнено е мигът, в който чашка D магически се превръща в чашка А след махането на сутиена, а пък мъжът, славещ се с невероятно голям член се оказва, че е стопанин на ларва на блатен червей, която отглежда между краката си. Да кажете " Оо, колко е сладък" или "Ах, че са малки", не е от добрите идеи, които могат да ви хрумнат. По-добре заложете на мълчание, преструване, че не сте имали други очаквания и разбира се - мисли за някоя и друга порнозвезда.

Попаднах в болница заради секс

Във филмите всички секс сцени минават като по учебник и създават една представа, че всичко е много лесно и се случва адски плавно. В реалността обаче се оказва, че за да може да се справиш като актьор в някой филм, проявяващ се като невероятен любовник - трябва да имаш по-скоро умения на акробат, отколкото на човек, който просто иска да прави нормален секс. Фактите са такива: ако се опиташ да го играеш прекалено секси е много вероятно да трябва да ходиш до Пирогов в 12 часа, защото като си бутнал половинката си върху леглото, тя си е ударила главата в ръба и сега е с комоцио.

ДОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ГАФОВЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама