Най-любимото в секса на различните зодии


Най-любимото в секса на различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Ако искате да задоволите максимално половинката си, трябва да знаете какво точно харесва в леглото. Неговата зодия ще ви помогне за това.

Овен

Сексът, за който не могат да спрат да мислят

Овенът иска да бъде стимулиран психически толкова, колкото и физически. Съзнанието му трябва да бъде стимулирано на най-високо ниво. За да осигурите на Овена един истински разтърсващ секс, трябва да си поиграете със съзнанието му повече, отколкото с тялото му. Той иска да прави толкова различен и неочакван секс, че да не може да спре да мисли за него в следващите няколко дни.

Телец

Секс с атмосфера

За Телеца е важно цялото преживяване. Става въпрос за вечерята, виното, което пиете, как са подредени свещите. Романтиката трябва да е на ниво. Ако искате да впечатлите един Телец в леглото, съсредоточете се върху подробностите, които водят до него. Ще трябва да го съблазните на всички нива, ако искате да му осигурите незабравим секс.

Близнаци

Секс, който е неочакван

Близнаците трябва да се чувстват така, сякаш те винаги прекрачват границите на това, което е приемливо и това никога не е толкова типично в спалнята. Ако искате да ги впечатлите, опитайте да направите нещо, което е малко странно и различно и може би навсякъде освен леглото. За тях класическият секс в спалнята е скучен и старомоден.

Рак

Секс, който е безопасен

Раците искат да се чувстват обичани и дори да не са настроени на сексуална вълна, в крайна сметка искат да се чувстват обвързани и моногамни. Ако искате хубав секс с Рак, покажете му, че искате само него. Ракът действително процъфтява и се оставя да се отпусне, когато знае, че е в компанията на някой, който наистина се интересува от него. Секси за него е когато се чувства безопасно и защитено. Така може да покаже истинската си същност, която крие под рачешката черупка и когато го прави един от най-романтичните знаци в зодиака.

Лъв

Сексът, който дава власт

Ако накарате един представител на зодия Лъв да се чувства още по-секси, отколкото обикновено, ще можете напълно да спечелите сърцето му. Лъв иска да чувства, че контролира ситуацията, сякаш сте напълно пленени от присъствието и сексапила му. За един Лъв сексът е добър само ако се чувства секси, докато го прави. Нещо, което е неудобно или неподходящо, няма да му достави удоволствие.

Дева

Секс, който има смисъл

Може и да ви се струват студени и безчувствени, сякаш не се интересуват много от това, което правите, но дълбоко в себе си Девите искат да знаят, че има някаква цел в това, което правите. Представителите на зодия Дева се възбуждат най-много, когато смятат, че връзката има смисъл, а не е просто нещо случайно, с което трябва да се задоволят веднъж или два пъти.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама