5 идеи как да носим черни дънки тази есен

  • 5 идеи как да носим черни дънки тази есен
    Дата: Снимки: Instagram
Дата: 23.10.2019 Снимки: Instagram
Iwoman.bg

Можем да носим дънки почти всеки ден от седмицата и ще бъдем напълно окей с този факт. Но постоянният поток от син деним, колкото е удобен и универсален да е, може да доскучае бързо. Ето защо днес обръщаме поглед към любимите ни черни дънки, които могат да изглеждат също толкова професионално, колкото и чифт традиционни панталони. Плюс това, те са доста по-лесни за съчетаване, отколкото сините си „роднини“, а и придават малко рок ен рол звучене на свеки аутфит.

1. С дълъг блейзър

Ето я перфектната визия за „casual friday” в офиса! Блейзърите придават професионална вибрация на целия аутфит, а дънките може да са и скини, и прави.

2. С бяла риза

Това несъмнено е златната среда между професионалния дрескод и уличния стил. Добавете няколко женствени аксесоари, като брошка, панделка, а защо не и цветни токчета.

3. С кожено яке

Класическата визия на всяко „лошо момиче“. Разбира се, може да замените кожените боти с елегантни токчета, които ще придадат дълбочина и интрига.

4. С цветни токчета

Ето как французойките носят черен деним. Придържайте се към неутрални тонове в горната част и завършете визията с чифт токчета в любимия си цвят или принт.

5. Овърсайз пуловер

Овърсайз пуловерите са чудесен вариант за есента, когато времето е доста колебливо. Освен това, визията е доста неангажираща, подходяща за уикендите и забавните вечери с приятели.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.