Перфектните дънки според формата на дупето


Перфектните дънки според формата на дупето
Снимка: iStock/Guliver

Всяко тяло е различно и индивидуално по свой собствен начин. Ако искате дупето ви да изглежда стегнато и оформено в дънки, първо трябва да определите от кой тип е то - малко и вирнато, слабо и плоско, ниско, широко или триъгълно. Ето и какви дънки трябва да носите според формата на дупето си:

1. Малко и вирнато

Ако изберете дънки с ниска талия, може би дори няма да се забелязва, че имате хубаво дупе. Заложете на такива със средно висока талия. Също така е добре, ако те са от разтегателна материя, която перфектно подчертава фигурата ви. Цветният кант също е препоръчителен.

2. Слабо и плоско

Ако нямате силно изразени задни части, не се притеснявайте. Важно е да се спрете на дънки с висока талия и джобчета в задната част. В момента са много модерни тези в няколко цвята, които са супер подходящи за вас, защото допълнително създават илюзия за триизмерност на дупето.

дупе

3. Триъгълно дупе

Може би ви звучи странно, но има и такъв тип дупе. То е по-широко около кръста и по-тясно надолу. Ако имате такова, е най-добре да изберете малко по-широки дънки от типа boyfriend и mommy's jeans, които в момента са много модерни. Те са много подходящи за вас, защото чрез тяхната кройка можете най-лесно да прикриете разликата между по-широката и по-тясната част на тялото ви.

4. Широко дупе

Ако най-голямата част от тялото ви е дупето, то напълно спокойно можете да го наречете широко. Най-подходящите дънки за вас са с джобчета с триъгълна форма, които оптически издължават зоната. Също така напълно спокойно можете да заложите на еластични дънки със свободно разкрояващи се надолу крачоли.

5. Ниско дупе

Ако дупето ви е по-ниско разположено и нямате силно изразена чупка на кръста, се доверете на дънки в светли цветове. Също така можете да заложите на ултра слим еластични дънки, които повдигнат и стягат дупето ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама