Вижте какво ще се случи в седмичния хороскоп за 23-29 октомври...

  • Вижте какво ще се случи в седмичния хороскоп за 23-29 октомври...
    Дата: Снимки: Istock/Guliver
Дата: 23.10.2017 Снимки: Istock/Guliver
Iwoman.bg

Новата седмица ще бъде чудна за много от зодиите. Ще се случат неща, за които отдавна мечтаете, поне на работното място. Оглеждайте се за знаци...

Овен

Тази седмица ще ви припомни, че животът е пълен с изненади и най-неочаквани събития. В понеделник съществува опасност да бъдете заобиколени от тайни или клюки. Опитайте се да не им обръщате никакви внимание, потопете се в работа, това ще ви разсее изцяло. В сряда не поемайте нереалистични задължения към началниците си, в противен случай ще бъде трудно да се измъкнете от ситуацията. В личен план, каквото и да направите може да има напълно противоположен ефект. Така че внимавайте. Бъдете грижовни към здравето си, намалете цигарите и алкохола, ако употребявате такива.

Телец

Предизвикателствата сега приемете с усмивка. Може да ви е трудно, но със сигурност няма да ви е скучно. Колкото и да се стараете бъдете сигурни, че няма да ви е скучно. Куражът ви е в повече,така че всичко ще ви изглежда като една безобидна игра. В средата на периода може да ви се стори, че силите ви намаляват. Затова не губете време и започнете да се храните здравословно и засилете приема на витамини. През почивните дни не се товарете с работа и се опитайте да забравите за тревогите.

Близнаци

През тази седмица ще са успешни всички действия, свързани с промяната на работата. Правете проучвания, търсете нови източници на информация, ходете на интервюта. Осланяйте се на интуицията си, но и не само. Важното е да не изберете място с прекалено натоварване, за което ви обещават, че с времето ще намалява. Най-вероятно ви заблуждават и след време ще съжалявате, че сте се подали на тази заблуда. През почивните дни ще се наложи да помогнете на ваши роднини с ремонтни дейности.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.