Тайната за перфектните пресни картофи с копър и чесън

Необходими продукти:

1 кг малки пресни картофи

100 г масло

1/2 връзка пресен копър

6 скилидки чесън

сол

Вижте още: Оригинална рецепта за кадаиф

Начин на приготвяне:

Почистете картофите и ги изсипете в голяма йенска тава. Залейте отгоре поразтопеното масло. Долейте малко вода, посолете и ги сложете да се задушават с капак.

След около 20 минути разбъркайте картофите и ги оставете отново да се пекат.

Готовите картофи се изваждат и се слагат да се запържат в голям тиган, в който е разтопено масло. Добавят се наситнените чесън и копър, разбърква се и се сваля от котлона.

Гласували общо: потребители

Горещи оферти