Това е ТАЙНАТА за приготвяне на най-вкусния джолан

Днес ще споделим с вас как да си приготвите най-вкусния и сочен джолан - направо ще си оближете пръстите.

Необходими продукти:

1 цял джолан

чесън на прах

бял пипер

червен пипер

черен пипер

Вижте още: Пригответе си сами: Вкусен домашен суджук

Начин на приготвяне:

Овкусете хубаво джоланчето с всички подправки и след това оставете няколко часа, за да могат вкусовете да се смесят.

Загрейте фурната на 180 градуса. Пригответе си плик, в който да сложите джолана. На няколко места е добре да направите дупки.

За да се сготви добре и да бъде много сочен и крехък, свинският джолан се пече около два часа, като по някое време трябва да се обърне.

Да ви е вкусно!

Гласували общо: потребители

Горещи оферти